Grupės „E.G.O“ nariui M. Sakalauskui laurus skina aistros

Niekam ne paslaptis, jog pop scenos dalyvių gyvenimas kupinas netikėtumų ir užslėptų aistrų. Vos prasidėjus pirmosioms grupės choreografijos repeticijoms, visi grupės vaikinai ir juos mokęs choreografas pastebėjo užslėptą vaikino talentą ir aistrą šokiui. Visai netrukus Mantas gavo pasiūlymą ir pradėjo lankyti šokių studiją „Studium Infinitum“ .

„E.G.O“ atlikėją Mantą Sakalauską netikėtai pakerėjo šokiai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„E.G.O“ atlikėją Mantą Sakalauską netikėtai pakerėjo šokiai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2015, 4:57 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 11:16 PM

„Iš pradžių buvo labai sunku, dažnai galvodavau jog tokie šokiai tiesiog ne man. Tačiau laikui bėgant atsirado patirties ir drąsos, tada ir nusprendžiau prisijungti prie Justo Andriejausko ir Ievos Krasauskaitės vadovaujamos komandos, su kuria mažiau nei po mėnesio dalyvavome gatvės šokių konkurse Latvijoje ir laimėjome pirmąją vietą“,- kalbėjo šokiui neabejingas Mantas Sakalauskas.

Tačiau didžiausiu pasiekimu per šį trumpą laiką vaikinas laiko pirmąją vietą laimėtą kartu su partnere Gintare, Sauliaus Skambino organizuojamame gatvės šokių konkurse „Black&white“. „Sutikę dalyvauti tokiame milžiniškame konkurse negalėjome net pagalvoti, kad įveiksime tiek daug konkurentų ir tapsime geriausi savo kategorijoje. Laimėjimas atpirko visas mūsų ir trenerių bemieges naktis, nuovargį bei patirtas traumas ilgų treniruočių metu“,- laimėjimu džiaugėsi Mantas Sakalauskas.

Visai neseniai Mantas gavo pasiūlymą šokti pagrindinėje „Studium Infinitum“ komandoje. Toks pasiūlymas vaikiną maloniai nustebino, bet tuo pačiu ir išgąsdino.

„Ateiti į tokią stiprią komandą kai šoki tik vos pusę metų, buvo nelengva nes komandą sudaro itin talentingi, profesionalūs ne vienerius metus šokantys šokėjai. Tikiuosi pateisinsiu ne tik trenerių lūkesčius bet ir pasieksiu savo užsibrėžtus tikslus“,- pokalbį baigė Mantas Sakalauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kaip Lietuvos pramonė atsilieps į gynybos programas?