Conchita Wurst įvertino rusų atlikėjos P. Gagarinos išvaizdą

Ketvirtadienio popietę „Eurovizijos“ spaudos centre – didelis sujudimas. Vienintelę spaudos konferenciją per dvi savaites čia surengė praėjusių metų „Eurovizijos“ laimėtoja Conchita Wurst.

„Ji už mane gražesnė“, – apie P.Gagariną (dešinėje) sakė Conchita Wurst.<br>AP nuotr.
„Ji už mane gražesnė“, – apie P.Gagariną (dešinėje) sakė Conchita Wurst.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Viena

May 21, 2015, 4:53 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 12:01 PM

Kūriniu „Rise Like A Phoenix“ pernai Europą užkariavusiai barzdotai moteriai šįmet konkurse numatytas svarbus vaidmuo. Visus tris renginio vakarus ji prieš TV kameras kalbina konkurso dalyvius.

Konferencija prasidėjo sveikinimais. Įrašų leidyklos „Sony Music“ Austrijos skyriaus vadovas Conchitai (personažui, kuriamam 26-erių Tomo Neuwirtho) įteikė Platininio disko apdovanojimą – už puikius debiutinio albumo, kuris parduotuvėse pasirodė vos prieš šešias dienas, pardavimo rezultatus.

„Neturiu žodžių“, – sutrikusi dėkojo Conchita Wurst.

Žurnalistams ji pasakojo, kad nuo šiol dažniausiai bus vadinama tiesiog Conchita, tačiau pavardė Wurst (vokiškai – „dešrelė“) niekur nedings, išliks socialiniuose tinkluose.

„Man pasakė, kad jei nori laimėti „Oskarą“, privalai atsikratyti savo pavardės“, – linksminosi Conchita.

Atlikėja pasakojo, kad šie metai jai buvo nuostabūs, o bene labiausiai įsiminė viešnagė Australijoje.

„Keliauju be makiažo ir scenos įvaizdžio, nes tai būtų pernelyg sudėtinga. Tačiau moteris oro uoste įsispoksojo ir paklausė: juk jūs ta barzdota moteris, ar ne? Negalėjau patikėti. Nukeliavau per pusę pasaulio, stovėjau be makiažo, o mane vis tiek atpažino“, – juokėsi Conchita.

Spaudos konferencijoje ji buvo pristatyta kaip Austrijos karalienė. Vienas klausimų, kurių sulaukė Conchita, – ar ji turi dublerę? Juk antrininkus turėjo Michaelas Jacksonas, Elvis Presley ir kitos didžiosios žvaigždės.

„Ne, neturiu, bet girdžiu, kad vyrai karnavaluose labai mėgsta manimi persirengti. Jiems paprasta – nereikia skustis“, – humoro jausmą demonstravo „Eurovizijos“ žvaigždė.

Conchita užsiminė ir apie Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną – kritikavo dėl jo šalyje paplitusio nepakantumo lytinėms mažumoms.

„Norėčiau praleisti su juo savaitę, kad suprasčiau, koks tai žmogus“, – sakė Conchita.

Žurnalistė iš Rusijos paprašė įvertinti šių metų Rusijos atstovės Polinos Gagarinos išvaizdą. Kas gražesnė – Conchita ar Polina?

„Žinoma, Polina. Bet mūsų panašios šukuosenos“, – nusijuokė praėjusių metų „Eurovizijos“ laimėtoja.

VISAS „EUROVIZIJOS“ NAUJIENAS SKAITYKITE ČIA

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.