Įspūdingas „Anties“ šou kine skambės „Dolby Surround“ garsu

Vienas geriausių visų laikų lietuviškų koncertų, pasaulinei kokybei prilygstantis „Anties“ šou „Zombiai atrieda atidunda!“ birželio 3 dieną vienintelį kartą bus parodytas „Forum Cinemas“ kino ekranuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Specialiai jam pirmą kartą Lietuvos istorijoje buvo sukurtas „Dolby Surround“ garsas, pritaikytas konkrečiai šiems kino centrams.

„Anties“ koncertas „Zombiai atrieda atidunda!“ vadinamas geriausiu šou Lietuvos muzikos istorijoje.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Anties“ koncertas „Zombiai atrieda atidunda!“ vadinamas geriausiu šou Lietuvos muzikos istorijoje.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2015, 9:11 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 1:14 AM

Išskirtinis seansas vyks kino centre „Forum Cinemas Vingis“ Vilniuje. Prieš jį žiūrovus pasitiks ir sveikinimo žodį tars grupės „Antis“ nariai, koncerto svečiai ir kūrybinė komanda.

„Pirmą kartą lietuviškos grupės koncerte kine bus perteikta išskirtinė atmosfera. Galima sakyti, kad garsas ir plačiaekranis vaizdas kažkuria prasme pranoks patį koncertą, nes nei vienoje arenos vietoje tokio tobulo garso buvo neįmanoma išgirsti ir nei vienas žiūrovas negalėjo iš taip arti ir taip betarpiškai apžvelgti šou vaizdo“, – apie „Zombiai atrieda atidunda!“ ekranizaciją pasakojo Algirdas Kaušpėdas.

Vilniaus „Siemens“ arenoje vykęs šou „Zombiai atrieda atidunda!“ buvo nufilmuotas dvylika kamerų ir meistriškai kino formatu sumontuotas „Animatrix“ studijoje. Garsas specialiai šiems kino centrams buvo tvarkomas vienose geriausių lietuviškų įrašų studijų „UP Records“ ir „AP Sounddesign“. 5.1 garso suvedimo inžinierius-prodiuseris Artūras Pugačiauskas.

Jubiliejinius Vilniaus, Kauno ir Šiaulių arenose įvykusius „Anties“ koncertus „Zombiai atrieda atidunda!“ režisavo vienas garsiausių ir populiariausių visų laikų Lietuvos kino režisierių Emilis Vėlyvis. Kartu su „Antimi“ dainas atliko Jazzu, Merūnas ir Rafailas Karpis. Scenoje taip pat buvo galima išvysti aktorių Marių Repšį bei galiūną Vidą Blekaitį.

„Anties“ šou pamačiusi publika buvo sužavėta grandiozinėmis dekoracijomis, vaizdo projekcijose atkurtomis Vilniaus ir Kauno pilimis bei įspūdingais kiekvienai dainai atskirai sukurtais pirotechnikos efektais, keliomis dešimtimis choreografo Gyčio Ivanausko vadovaujamų šokėjų ir daugiau nei šimtu „LT Identity“ kurtų kostiumų.

Vienintelį „Anties“ seansą kino teatruose pristato muzikos agentūra M.P.3 kartu su kino centrais „Forum Cinemas“. Bilietais prekiaujama „Forum Cinemas“ kasose ir internete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.