„The Chemical Brothers“ šou prireiks papildomos elektros srovės

Birželio 13-ąją elektroninės muzikos revoliucionieriai „The Chemical Brothers“ užkurs tikrą elektroninę pirtį. Aštuntojo albumo „Born in the Echoes“ pristatymo koncerte grupė į „Siemens“ areną nukreips papildomą elektros srovę, leisiančią išpildyti visus sunkiai protu suvokiamus garso ir šviesos šou elementus.

„The Chemical Brothers“ į Lietuvą atvyksta pirmą sykį.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
„The Chemical Brothers“ į Lietuvą atvyksta pirmą sykį.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 3, 2015, 12:55 PM, atnaujinta Nov 24, 2017, 6:14 PM

„Darbas su didžiosiomis pasaulio muzikos žvaigždėmis yra ne tik įdomus, bet ir rizikingas. Būna, kad žvaigždės šalies arenose tiesiog „neskamba“, tačiau nereikia skubėti kaltinti erdvės ar technikos. Kaip ir automobilį, muzikos įrangą reikia mokėti „vairuoti“, o tai – įgarsintojo darbas.

Skambesiui daug įtakos turi ir aranžuočių kokybė, grupės muzikantų atidumas, pačių kūrinių sudėtingumas“, – pasakoja vienos didžiausių renginių techninio aptarnavimo kompanijų Baltijos šalyse „MEX Pro“ vadovas, buvęs grupės“Hiperbolė“ narys Ričardas Bartusevičius, prisidedantis prie „The Chemical Brothers“ koncerto Vilniuje techninio įgyvendinimo.

Anot jo, šiame koncerte gerbėjus turėtų priblokšti ne tik ypatingas šou, bet ir itin švarus, intensyvus ir kokybiškas garsas. „Gera, kokybiška, profesionaliai paruošta bei atliekama muzika ir skamba gerai. Technine dalimi pasirūpinsime mes, pristatydami reikiamą kiekį įrangos, o atlikėjai už pulto jį suderins. Apskritai, elektroninę muziką garsinti ir pasiekti geriausią rezultatą yra daug lengviau nei kitas gyvai koncertuojančias grupes, juo labiau jų garso režisierius – išties patyręs“, – kalba „MEX Pro“ vadovas.

Siekiant užtikrinti itin kokybišką skambesį visas viršutinių tribūnų aukštas bus uždengtas specialiomis storomis užuolaidomis, ženkliai patobulinsiančiomis vidinę arenos akustiką.

„Pirmą kartą Lietuvoje koncertuosiančios „The Chemical Brothers“ grupės gerbėjų neabejotinai laukia stiprus, įdomus ir novatoriškas elektroninės muzikos renginys. Pasirodymui bus pasitelktas įspūdingas instrumentų arsenalas bei unikalus audiovizualinis šou“, – sako „Siemens“ arenos generalinis vadovas Juras Vėželis.

Novatoriškiausius vizualinius sprendimus jau kitą savaitę vyksiančiam koncertui ruošia menininkas ir režisierius Adamas Smithas. Jį „The Chemical Brothers“ gerbėjai jau pažįsta iš didžiulio pasisekimo sulaukusio filmo „Don’t Think“, jis buvo sukurtas specialiai 2011 metais vykusio grupės koncerto sėkmei pažymėti.

Šeštadienį, birželio 13 d. vyksiantis „The Chemical Brothers“ koncertas suvienys dvi kartas – su šia grupe užaugusius gerbėjus bei jaunimą, dievinantį šiuolaikinę elektroninę muziką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.