Lietuvos žiūrovams – įspūdingas grupės „Take That“ šou

„Take That“ nėra koncertavę Lietuvoje, tačiau šios grupės koncertu bus galima mėgautis kine.<br>Grupės archyvo nuotr.
„Take That“ nėra koncertavę Lietuvoje, tačiau šios grupės koncertu bus galima mėgautis kine.<br>Grupės archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2015, 4:47 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 3:32 AM

Jau birželio 19 dieną „Forum Cinemas“ kviečia į įspūdingą vienkartinį reginį: vienos sėkmingiausių visų laikų „berniukų grupės“ „Take That“ tiesioginį koncertą iš Londono arenos O2.

Po įvairių peripetijų likę trise, jau seniai nebe berniukai „Take That“ pernai gruodį išleido septintąjį studijinį albumą, simboliškai pavadintą „III“. Albumui reklamuoti skirtas koncertų turas prasidėjo balandžio 27 dieną Glazge, o bilietai į Gary Barlow, Howardo Donaldo ir Marko Oweno pasirodymus buvo iššluoti per keliolika minučių.

Birželio 19 dienos vaikinų pasirodymas legendinėje O2 arenoje Londone bus išskirtinis. Dviejų valandų koncertas bus tiesiogiai transliuojamas į daugybę kino teatrų visame pasaulyje. Žiūrovų laukia keliolika HD kamerų, kvapą gniaužiantis „surround“ garsas, įspūdingi efektai, sceniniai sprendimai ir grupės gerbėjams iki skausmo pažįstamos melodijos.

Pardavę daugiau nei 30 milijonų albumų, „Take That“ garsėja įspūdingais koncertais. Ne išimtis ir šis koncertų turas. 3D projekcijų lavina, nuostabi choreografija, dviračiu-tandemu virš žiūrovų galvų besivažinėjantys grupės vyrukai, milžiniškas degantis gaublys, pirotechnika, fejerverkai, dirbtinis lietus ir daugybė kitų specialiųjų efektų. Originalūs ir kvapą gniaužiantys kūrybiniai sprendimai nepaliks abejingo nė vieno žiūrovo.

Koncertas birželio 19 d. bus transliuojamas „Forum Cinemas“ kino centruose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

„Take That“ vaizdo klipas „Let In The Sun“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.