Įžymybių vizitų užkulisiai: krepšinis, alus ir komplimentų upės

Didžiausioje ir moderniausioje Vilniaus arenoje per sezoną surengiama daugybė renginių, kurių kone kiekvienas baigiasi nepamirštamais nuotykiais ir linksmais kuriozais. Nuo scenos nulipusios garsiausios pasaulio žvaigždės čia pat užkulisiuose rengia griausmingus vakarėlius iki paryčių ar paslapčia leidžiasi į pažintį su sostinės naktiniu gyvenimu.

E.Sheeranas Vilniuje prašė išversti lietuviškus komentarus feisbuke apie jo koncertą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
E.Sheeranas Vilniuje prašė išversti lietuviškus komentarus feisbuke apie jo koncertą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2015, 1:53 PM, atnaujinta Oct 30, 2017, 7:32 AM

„Siemens“ arena, „The Chemical Brothers“ koncertu pabaigusi savo 11-ąjį sezoną, dalijasi niekam neatskleistais faktais apie garsenybių viešnagių užkulisius.

Lietuviai geresni ir už nutrūktagalvius škotus. „Siemens“ arenoje sklando ne vienas gandas apie atkaklią ir aistringą Vilniaus publiką. Užkulisių darbuotojams tenka išgirsti istorijų apie „karščiausius“, „aistringiausius“, „seksualiausius“, „ištvermingiausius“, „drąsiausius“, „gražiausius“ ir net „naiviausius“ koncerto lankytojus.

Vis tik įsimintiniausias Vilniaus publikai tekęs epitetas nuskambėjo iš „OneRepublic“ lyderio lūpų. Jis lietuvius lygino su jų numylėtaisiais nutrūktgalviais škotais ir galiausiai nusprendė, kad lietuviai už juos geresni ir net patys geriausi pasaulyje. Publikai simpatijų neslėpė ir Jamesas Bluntas, Edas Sheeranas, „The Chemical Brothers“ bei daugelis kitų atlikėjų.

Karštoji linija. Valentino dienos proga Vilniuje koncertavęs E.Sheeranas tapo labiausiai „Siemens“ arenos gerbėjų aptarinėjama žvaigžde. Jo koncertą arenoje stebėjo daugiau nei 10 tūkst. žmonių ir dar dvidešimt kartų tiek aptarinėjo socialiniame tinkle „Facebook“. Koncerto dieną savo simpatijas garsiausiam pasaulio raudonplaukiui išsakė 200 tūkst. gerbėjų. Iškart po pasirodymo atlikėjas skubėjo tikrinti „Siemens“ arenos paskyros „Facebook“ ir simpatiškiausių gerbėjų komentarus prašė išversti kone kiekvieno sutikto užkulisių darbuotojo.

Išbandė lietuvišką krepšinį. Kas galėjo pagalvoti, kad geriausiu elektronikos vakarėlį 500 kilometrų spinduliu surengę „The Chemical Brothers“ kitą dieną ras jėgų paplušėti krepšinio aikštelėje? Sekmadienį išėję pasidairyti po Vilnių, muzikantai neatsispyrė pagundai sužaisti lietuviško gatvės krepšinio partiją Gedimino prospekte vykusių varžybų metu.

Išsivežė lietuviško alaus. Ar žinote, kokia trupė Vilniuje praleido daugiausiai laiko? Lygiai savaitę – tiek lietuvišku oro kvėpavo, lietuvišką maistą ragavo ir krašto pramogomis mėgavosi tarptautinis „Cirque du Soleil“ kolektyvas. Vilniuje viešintys artistai svajojo paragauti nepaprasto lietuviško alaus, apie kurį jau anksčiau buvo girdėję turo po Europą metu. Deja, dėl griežtos dietos nė vienas jų taip ir negalėjo deramai pasimėgauti lietuvišku alumi, todėl kaip suvenyrą išsivežė net kelias dėžes šio gėrimo.

Krepšinis. LKL žvaigždžių diena parodė, kad vilniečiai yra išsiilgę kokybiško krepšinio, o tokią krepšinio šventę tikrai galima surengti Vilniuje. Krepšinio šventėje buvo sulaužyti stereotipai – taikliausiai į lanką taikė vienintelė konkurse dalyvaujanti moteris Ela Briedytė. Nuo šiol ši snaiperė yra laukiamiausia sportininkė „Siemens“ arenos užkulisiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.