Premjera: lietuviška latvio Laurio Reinikio daina jau turi klipą

L.Reinikio (centre) klipe nusifilmavo estai – dainininkas U.Suviste ir ryšių su visuomene specialistė K.Lulle.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
L.Reinikio (centre) klipe nusifilmavo estai – dainininkas U.Suviste ir ryšių su visuomene specialistė K.Lulle.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2015, 12:50 PM, atnaujinta Oct 30, 2017, 8:01 AM

Latvių dainininkas Lauris Reinikis pateikė žiūrovų dėmesiui savo vasaros dainos „Rytas pienės pūke“ oficialų vaizdo klipą. Vaizdo klipas vienu metu išeina Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje – su skirtingomis kalbomis įrašytomis dainos versijomis. Lietuviškosios versijos tekstą sukūrė kompozitorius ir prodiuseris Deivydas Zvonkus.

Tai romantiška istorija apie dviejų žmonių tarpusavio santykius ir tai, kaip sunku prieš tai įveikti stereotipus – kaip fizine, taip ir materialine prasme. „Jeigu tokia chemija atsiranda, savo jausmui neįmanoma priešintis. Tai pasakojimas apie nepatiklumą ir baimes, kurios visur mus lydi, kai mums atsitinka kažkas „pernelyg“ gražaus arba „neįtikėtinai“ gero“, – pasakojo dainininkas.

Pagrindinį vyrišką vaidmenį vaizdo klipe vaidina estų dainininkas Uku Suviste, o moterišką – Katrina Lulle, kuri kasdieniniame gyvenime užsiima ryšiais su visuomene, bet aktorių kastingo metu buvo pripažinta geriausia ir labiausiai tinkama šiam vaidmeniui.

„Tikiuosi, kad mano klausytojams patiks šis klipas. Džiaugiuosi, kad daina jau sulaukė atgarsio Lietuvoje. Esu labai dekingas ir džiaugiuosi, kad Lietuvos klausytojai laukia manęs. Jaučiuosi ten kaip namie“, – sako Lauris, kuris šią vasarą dažnai apsilankys Lietuvoje ir koncertuos keliuose miestuose.

Iki šiol Lietuvos klausytojams L.Reinikis buvo žinomas dėl savo dainų lietuvių kalba „Aš bėgu“, „Pasaka“, „Apkabink dar“, „Širdis sudegus tyliai“, „Tavęs nepamirštu“ ir „Balti“.

Vaizdo klipas „Rytas pienės pūke“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.