Vilniuje – nemokamas festivalio „Galapagai“ koncertas

Sostinės senamiesčio širdyje, Konstantino Sirvydo skvere, prie vadinamojo Prancūzparkio fontano, birželio 22-osios vakarą griaudės rokas, hiphopas ir madingoji elektronika. Aplink važinėsis riedlentininkai, bus žaidžiamas dviračių futbolas, o sutemose viską vainikuos įspūdinga šviesos fotosesija.

Renginyje pirmadienį koncertuos ir grupė „Glasshous“.<br>Nuotr. iš grupės archyvo.
Renginyje pirmadienį koncertuos ir grupė „Glasshous“.<br>Nuotr. iš grupės archyvo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2015, 12:33 PM, atnaujinta Oct 30, 2017, 8:01 AM

Toks bus muzikos ir pramogų festivalio „Galapagai 2015“ įžanginis vakarėlis, kuris startuos pirmadienį, 18.30 val. su muzikos prodiuseriu DJ Makdett.

Kartu su muzikiniais kirčiais atsivers pramogų zona, kurioje bus galima išbandyti „Slackline“ – pasivaikščiojimą lynu. Aplink savo rampas susikurs riedlenčių gerbėjai, o „bike polo“ žaidėjai dviračiais žais futbolą.

Savo muzikinį pasirodymą „Galapagai 2015 preparty“ surengs kompanija „Z on A“, kurianti repo, roko ir alternatyvos mišinį, stipri pogrindyje ir ne tik ten – būtent „Z on A“ sulaukė pakvietimo apšildyti legendinius reperius „Onyx“.

Vėliau koncertą pratęs elektronikos trijulė „Glasshous“, neseniai pristačiusi savo albumą „Perfection“.

Dar labiau publiką įkaitins tikra hiphopo rinktinė „Tie Geresni“ – Karpiz, Lt Zoo, Boostas, ReWritable ir DJ Swix, šiemet Lietuvos hiphopo apdovanojimuose susišlavę visą glėbį trofėjų.

Koncerto taškus ant „i“ sudės rokeriai „Freaks on Floor“, kurie taip pat gros ir didžiajame muzikos ir pramogų festivalyje „Galapagai 2015“. Jis liepos 24-25 dienomis vyks Zaraso ežero saloje.

„Žmonėms, kurie susirinks į „Galapagai 2015 preparty“ Prancūzparkyje, mes ketiname padovanoti keliasdešimt pakvietimų į festivalį. Todėl pirmadienio vakarėlyje verta dalyvauti ne tik dėl geros muzikos, gerų pramogų, bet ir galimybės laimėti geriausią metų savaitgalį saloje“, – intrigavo festivalio „Galapagai 2015“ organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.