M. Jampolskio ir I. Puzaraitės sukaktis: „Mes tiesiog sulipome“

„Norint pasiekti puikių rezultatų scenoje, svarbiausia nuolat stebinti žiūrovą nauja ir įdomia programa bei nuoširdžiai atlikti kūrinius“, – teigia Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė.

Marius ir Irūna scenoje kartu – jau penkerius metus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Marius ir Irūna scenoje kartu – jau penkerius metus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2015, 11:45 AM, atnaujinta Oct 27, 2017, 2:31 PM

Liepos 11 d. „Muzikuojančio kelto“ lankytojai turės galimybę praleisti vakarą su „auksiniu“ Mariaus ir Irūnos duetu. „Auksinis duetas“ įrodė, kokie stebuklai gali įvykti, kai vienas talentas atranda kitą talentą. Juk jų pasirodymai pritraukia pilnas koncertų sales, o klausytojų meilės ir šilumos galėtų pavydėti ne vienas šalies atlikėjas. Atlikėjai šįmet švenčia sukaktį – kartu scenoje yra jau penkerius metus.

Kaip šie atlikėjai atrado vienas kitą? Irūna pasakojo, kad su Mariumi susipažino pajūryje vykusiame renginyje „Laumės juosta“. Čia jie buvo parinkti atlikti renginio vedėjų rolę. „Jaučiu, jog po to mes tiesiog sulipome“. Pamenu, Marius gavo pakvietimą dalyvauti „Žvaigždžių duetuose“, tačiau jis sutiko šį priimti tik su ta sąlyga, kad ir aš dalyvausiu projekte. Taigi, įdėję daug meilės, pastangų ir darbo, gavome „Auksinio dueto“ vardą“, – sakė iš Marijampolės kilusi dainininkė.

Kokia publikos taip mylimo dueto paslaptis? Norint pasiekti puikių rezultatų scenoje, svarbiausia nuolat stebinti žiūrovą nauja ir įdomia programa bei nuoširdžiai atlikti kūrinius. Tam, kad sukurtų ryšį su klausytojais, bendrauti su žiūrovais duetas stengiasi jausmais.

„Taip bendrauti yra lengviausia. Juk čia egzistuoja vieninga gramatika, fonetika. Mes niekada nevaidinam ir nesistengiam perlipti per save. Mes tiesiog nuoširdžiai atliekame savo kūrinius“, – kalbėjo aktorius ir dainininkas M.Jampolskis.

Pasiteiravus, kaip jiems pavyko be barnių ir išsiskyrimų ant scenos kartu praleisti 5-erius metus, Marius išdavė, jog komanda yra stipri tuomet, kai yra protingų moterų: „Būtent dailiosios lyties atstovių indėlis yra raktas į sėkmingą bendradarbiavimą. Vyras, žinot, tai šen, tai ten. O protinga moteris sugeba viską sudėlioti į savo vietas. Tačiau, žinoma, taip pat labai svarbu turėti bendrą požiūrį į darbą ir tikslus.“

Anot Irūnos, pasirodymo „Muzikuojančiame kelte“ metu lankytojai išgirs naujausias ir senas, geras dainas, tarp kurių – baladė iš filmo „Mažoji legenda“, „O, meile, padėk“, „Nežinau, kodėl“, „Iš Suvalkijos lygumų“, tango iš Emiro Kusturicos filmo „Pogrindis“, „Širdele mano“, „Vėjas man pasakė“, belgų grupės „Vaya Con Dios“ hitas „Nei, na na na“, dainos iš kino filmų bei kitos populiarios melodijos.

Duetas taip pat rodys minispektaklius iš jubiliejinės dueto programos.

„Dalyvavimas „Muzikuojančiame kelte“ man yra lyg atrakcija, kadangi šiaip aš bijau vandens. Su kruiziniu laivu tikrai neplaukčiau, tačiau čia jaučiuosi saugiai. Žinoma, jūros bangavimas sukelia įvairių jausmų, tačiau, nepaisant to, paskutinį kartą, kai pasirodėme „Muzikuojančiame kelte“, pamenu, mes smagiai pasilinksminome“, – juokavo dainininkė ir pridūrė, kad klaipėdiečiai – vieni šilčiausių Lietuvos žiūrovų.

Dainininkų galvose virte verda ambicingi ateities planai, taigi į skirtingus kelius jie dar tikrai nesižvalgo: „Turime daug svajonių, kurios pildysis ar nesipildys, bet scenoje mus kartu dar ilgai matysite“, – žadėjo duetas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.