Atmintinė: ką reikia žinoti vykstantiems į „Granatos Live“

Iki muzikos festivalio „Granatos Live“ likus vos dešimčiai dienų organizatoriai dalinasi rekomendacijomis, ką reiktų žinoti visiems atvykstantiems. Liepos 30 – rugpjūčio 2 d. Lietuvos liaudies buities muziejaus teritorijoje vyksiančiame festivalyje, kuriame pasirodys šešios dešimtys užsienio ir Lietuvos muzikos bei humoro žvaigždžių, laukiamos ir šeimos su vaikais – įėjimas vaikams iki 10 metų į festivalį nemokamas.

„Granatos Live“ šįmet vyks jau trečią sykį.<br>L.Žemgulio nuotr.
„Granatos Live“ šįmet vyks jau trečią sykį.<br>L.Žemgulio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2015, 3:46 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 3:07 AM

Susiruošusiems praleisti savaitgalį festivalyje „Granatos Live“ organizatoriai siūlo net keletą būdų, kaip į Lietuvos liaudies buities muziejų Rumšiškėse atvykti greičiau ir patogiau.

Pasirinkusieji traukinį keliaus pigiau – pateikusiems festivalio „Granatos Live“ bilietą kelionė „Lietuvos geležinkelių“ maršrutu iki Pravieniškių atsieis perpus mažiau. Nuo geležinkelio stoties iki festivalio teritorijos kursuos „Granatos Live“ autobusiukas.

Vilniečiai, kauniečiai ir klaipėdiečiai į Rumšiškes galės atvykti ir specialiais „Kautros“ bei „Ollex“ autobusais: penktadienį, liepos 31 d. jie festivaliautojus atgabens iki pat festivalio teritorijos, o sekmadienį, rugpjūčio 2 d. parveš atgal į minėtus miestus.

Organizatoriai kviečia autobusų bilietais pasirūpinti iš anksto – jų prekyba bus stabdoma liepos 29 d. (autobusų bilietus platina BILIETAI LT). Specialią kelionės iš Vilniaus į festivalį „Granatos Live“ kainą siūlo ir bendrovė „Smart Taxi“, už 51 eurą pristatysianti jus tiesiai iš namų iki Rumšiškių.

Tiems, kurie negali be automobilio, festivalio organizatoriai rekomenduoja – nevažiuokite po vieną ir prigriebkite draugus. O jei vis tiek turite laisvą vietą automobilyje – nepralėkite pro keliaujančius autostopu. Palikę automobilį stovėjimo aikštelėje, esančioje greta festivalio teritorijos, palapinių miestelį galėsite pasiekti nemokamu autobusu.

Vietos nakvynei festivalyje „Granatos Live“ šiemet bus gerokai daugiau – festivaliautojų laukia trys palapinių miesteliai: didysis, esantis arčiausiai pramogų zonos ir didžiųjų scenų, netoli DJ scenos įkurtas „Domoplius“ ir mažasis – šis bus įrengtas atokiau nuo scenų ir puikiai tiks ieškantiems ramybės.

Patogesnė bus ir sanitarinė „Toi“ zona – čia įprastus dušus ir praustuves papildys „grožio kampelis“ su veidrodžiais ir plaukų džiovintuvais, o kol prausitės čia pat galėsite pasikrauti ir savo telefonus.

Festivalyje „Granatos Live“ tikrai neteks maitintis patirpusiais vakarykščiais sumuštiniais – kelios dešimtys restoranų ir kavinių pasiūlys nuo burgerių, picų, Azijos ar meksikietiškos virtuvės gardumynų iki įprastų lietuviškos virtuvės patiekalų. Tarp festivaliautojus maitinsiančių – ir tokie puikiai žinomi vardai kaip „Meat Lovers“, „Boom Burgers“, „Pizzaland“, „WokToWalk“, „CoffeeInn“ ir kiti.

Pirmą kartą festivalyje bus įrengta „Fiesta“ grilio zona: išalkusieji galės ne tik įsigyti keptų ant žarijų vištienos patiekalų, bet ir gauti patarimų iš Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos narių.

Vykstant į festivalį „Granatos Live“ tikrai neverta apsisunkinti ir gabentis geriamą vandenį su savimi – mineralinio vandens buteliukas renginyje kainuos nuo pusės euro.

Be muzikinės dalies festivalio „Granatos Live“ organizatoriai paruošė ir daugybę kitų pramogų bei užsiėmimų: pokerio, tinklinio ir kiti sporto turnyrai, vandens pramogos, rytinės mankštos, labirintas ir dar kelios dešimtys kitų įdomybių. Bilietus į muzikos festivalį „Granatos Live“ platina BILIETAI LT.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.