Paaiškėjo, kas Valdovų rūmuose talkins L. Somovui ir Jazzu

Valdovų rūmuose šalies istorija virs muzika: liepos 23d. šioje išskirtinėje Vilniaus vietoje Leonas Somovas ir Jazzu rengia vasaros koncertą. Grupė renginiui suteikė išskirtinį, daug emocijų ir daug turinio slepiantį pavadinimą – „Istorijos“.

Dainininkas A.Laurinaitis šiuo metu gyvena ir kuria Belgijoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Dainininkas A.Laurinaitis šiuo metu gyvena ir kuria Belgijoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 21, 2015, 12:34 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 10:18 PM

„Koncertuodami tarsi liesimės prie istorijos, su visais susirinkusiais tarsi ją kursime toliau,“ – žada Jazzu.

Čia pat atskleista ir viena iš renginio staigmenų – istoriją kurs ir senas grupės bičiulis, kolega Adomas Laurinaitis, geriau žinomas iš „Adomas & The Mittens“ projekto – klasikinio ritmo ir elektroninės muzikos komandos. 

Stiprus, vyriškas Adomo vokalas visiškai kitaip nuspalvina elektroninės muzikos ritmą, todėl jį atpažinti iš daugelio panašios muzikos kūrėjų nesunku. Muzikantas, buvęs „Silence Family“ narys, gyvena Belgijoje. Talentingam lietuviui šiandien talkina garsus elektroninės muzikos puoselėtojas, prodiuseris Ucture.

Nauja atlikėjo programa nėra paviešinta, tačiau įkvėpiančios, kokybiškos ir iškirtinės Adomo kūrybos ketvirtadienį galės pasiklausyti koncerto svečiai, prieš pat renginio šeimininkams žengiant į sceną.

L.Somovas ir Jazzu linkę stebinti, jau atskleista, kad LDK Valdovų rūmų didžiąjame kieme įvykstančiame renginyje „Istorijos“ liepos 23 dieną bus pristatyta išskirtinė lietuviška programa. Šios dainos suguls į specialų albumą, kurį bus galima įsigyti tik renginio metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.