Žilvinas Žvagulis prabilo apie gimusią anūkę

Ž.Žvagulis prisipažino – visada norėjo turėti mergaitę, tad anūkės gimimas yra svajonės išsipildymas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Ž.Žvagulis prisipažino – visada norėjo turėti mergaitę, tad anūkės gimimas yra svajonės išsipildymas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2015, 11:44 AM, atnaujinta Oct 24, 2017, 5:32 PM

Žilvinas Žvagulis sulaukė geriausios gyvenimo dovanos – pirmosios savo anūkės. Pagaliau tapęs seneliu, atlikėjas pripažįsta, kad sūnus Ąžuolas išpildė jo neišsipildžiusią svajonę turėti mergaitę.

Žilviną užplūdo sentimentai, kurie priminė dar tuos laikus, kai gimė jo paties vaikai. „Prisimenu, kai gimė Ąžuolas, nuėjau prie stendo, kuriame buvo surašyti naujagimiai.

Žiūriu, parašyta, kad gimė sūnus. Iš karto žinojom, kad jis bus Ąžuolas. Čia buvo tas variantas, kada vaikas pats atsinešė su savimi savo vardą. Tais laikais negalėdavai užeiti į patalpas, kuriose būdavo naujagimiai. Pro langelį man parodė jį, o aš iš jaudulio ir emocijų rodau, klausdamas, ar vaikas turi dantis“, – juokiasi atlikėjas.

„Prie to paties stendo, kaip sveikinimas tėvams, buvo pakabintas eilėraštis „Gimei žmogum“. Pamenu, man taip giliai įstrigo tie žodžiai, kad grįžęs namo parašiau dainą, kurią ir skyriau savo sūnui.

Vėliau, kai ją įrašiau, teko rimtai vesti derybas su savo 4 metų krikšto dukra Goda, kad savo balseliu tekstą užskaitytų pradžioje. Ruošdamasis jubiliejiniam koncertui, tos dainos nebuvau įtraukęs į repertuarą. Nežinau kodėl, bet dabar tikrai žinau, kad tą dainą privalau dainuoti, nes ir vėl turiu kam ją skirti“, – šypsodamasis pasakoja dainininkas.

Daina „Gimei žmogum“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.