Didžėjai kviečia šokiuose užsakomas dainas apmokėti „barteriu“

Arklius, ūsus ir auksą į Lietuvos naktinius klubus ant rankų atnešę, visą Europą ir net Vengrijos festivalį „Sziget“ su balkaniškai skambančios ar bent jau atrodančios muzikos bagažu išmaišę „Baltic Balkan“ liepos 24-ąją kviečia susitikti po atviru dangum. Puošiantis į anšlaginio ciklo „Balkanaktis“ renginį sostinės „Vasaros terasoje“ rekomenduojama nesiauti nei aukštakulnių, nei apskritai batų – nebent kaimyno, kad nebūtų gaila suplyšus.

„Baltic Balkan“.
„Baltic Balkan“.
„Baltic Balkan“.
„Baltic Balkan“.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 24, 2015, 9:54 AM, atnaujinta Oct 24, 2017, 8:27 AM

Ne paslaptis, kad į „Vasaros terasą“ gintarui, auksui ir kitoms taurioms medžiagoms neabejingą kaunietį E-Roott pasikvietę „Baltic Balkan“ penktadienį ne šiaip švęs, o minės savo veiklos gimtadienį. 2008-aisiais festivalyje „Be2Gether“ atsitiktinumo dėka – tiksliau, iš išskaičiavimo – susibūręs Lenco, Namo ir Marulio trio pripažįsta, kad atsišviežinti po ilgų naktų už pulto tampa vis sunkiau.

„Iš esmės savijauta priklauso ne tik nuo vaišių kiekio, bet ir nuo mėlynių, atsirandančių nardant nuo scenos ar skambant balkaniškiems ritmams nušoktų kilometrų, Pyčkos paveikslo kilnojimo bei daugelio kitų aspektų“, – neslepia garbaus amžiaus sulaukę didžėjai. Savijautai vertinti jie įvedė BKK – bendro kūno kreivumo – skalę. Dažniausiai po „Balkanakčių“ ji svyruoja tarp 8 ir 10 balų.

Skirtingai, nei daugelis aukštos klasės didžėjų, „Baltic Balkan“ susivienijimas nesibodi dainas užsakinėjančių klientų. „Atsiskaityti pageidaujame „barteriu“ – iš merginų imame 10 bučinių į skruostą, o vaikinai turi su mumis išgerti po taurelę rakijos bei pasveikinti mūsų simbolį – šuniuką Pyčką“, – teigia šoumenai ir patikslina, kad aukso rėmuose esantį paveikslą privalu bučiuoti bent 15 kartų už vieną kūrinį.

Per septynerius bendros veiklos metus „Baltic Balkan“ padiktavo ne vieną naktinio gyvenimo madą, išvertusią iš kojų daug mačiusius elektroninės muzikos profesionalus bei mėgėjus. Pavyzdžiui, prieš porą sezonų karštas „trendas“ buvo auksiniai dantų tiltai. Anot atlikėjų, ši mada jau pasitraukė. Naujausias stiliaus klyksmas – gintariniai dantys su itin mažu Pyčkos inkliuzu.

Nusiteikti atviro oro pasijodinėjimui „Vasaros terasoje“ balkaniškieji baltai siūlo su dviems naujais savo kūriniais, įrašytais, nes pabodo vogti svetimus. Remiksas rumuniškai dainai „Transbalkan“ ir pasiutpolkė „Shazalakazoo“ – iš netrukus pasirodysiančio naujo „Baltic Balkan“ albumo „Balkantinnitus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.