Grupė „Z On A“ pristato klipą: „Reperiai irgi gali dainuoti“

„Z On A“ lyderis V.Klimavičius.<br>V.Balkūno nuotr.
„Z On A“ lyderis V.Klimavičius.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2015, 11:44 AM, atnaujinta Oct 24, 2017, 7:13 AM

„Mes kuriame muziką, o kūrybos vėjai kartais nuneša į neatrastas vietoves. Norim repuojam, norim – dainuojam“, – skelbia naują vaizdo klipą pristatanti grupė „Z On A“.

„Bet juk daug kas sako – reperiai nemoka dainuot. Sako, kad repas – tik eilėraštukų deklamavimas. Tikrai? Šį kartą vien tik dainuojam! Ir ką? Mes taip norim“, – juokiasi grupės lyderis Valius Klimavičius.

Daina „K“ – antrasis singlas iš būsimo grupės debiutinio albumo. Kūrinys įrašytas Vilniaus „1o7 Studio“. Procesu rūpinosi Germanas Skoris, plačiajai auditorijai geriau žinomas kaip buvęs roko grupių IR ir „The Perfect Pill“ lyderis.

Daina – apie laimingą meilę, kuri kartais baigiasi. Ir tos laimės pagirias, kurios kartais nesibaigia. Klipas nufilmuotas irgi Vilniuje, vieną gražią vasaros dieną. Už vaizdus grupė dėkinga „Ponulis Pradakshen“ kompanijai bei modeliui Laurai.

Grupė „Z On A“ – tai kolektyvas, nebijantis maišyti roko muzikos skambesio su repo elementais, įvyniotais į energijos pakuotę. Artimiausiu metu grupę bus galima išgirsti festivaliuose „Galapagai“, „Kylam“, „Granatos Live“ ir „Karklė Live Music Beach“.

Vaizdo klipas „K“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.