Grupės „Sepultura“ koncertą „apšildyti“ kviečiami ir lietuviai

Lapkričio 12 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertuos metalo sunkiasvoriai „Sepultura“, įtraukę Lietuvą į savo jubiliejinį 30-mečio turą. Šiandien svečiai skelbia, kad prieš jų pasirodymą gros „apšildančios“ grupės, kurias jie rinksis iš lietuvių ir latvių. Koncertas vyks po Roko naktų festivalio vėliava.

„Sepultura“ (nuotr. – vokalistas D.Greenas) Lietuvoje švęs jubiliejų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Sepultura“ (nuotr. – vokalistas D.Greenas) Lietuvoje švęs jubiliejų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2015, 11:12 AM, atnaujinta Oct 19, 2017, 4:14 PM

„Atsižvelgdami į „Sepultura“ pageidavimus, skelbiame apšildančių grupių konkursą. Gerbiame žvaigždžių sprendimą, kad tai turi būti dvi vietinės – Baltijos šalių grupės. „Sepultura“ vyrai nori susipažinti su tais, kurie groja sunkiąją muziką mūsų regione. Ir tikrai padėsime jiems pasirinkti teisingai“, – teigė koncerto organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka. Norintieji groti vienoje scenoje su legendine „Sepultura“ turi iki rugsėjo 4 d. siųsti motyvacinį laišką, aprašymą ir dvi nuorodas (vieną gyvo pasirodymo, kitą – įrašo) el.paštu sepultura@rokonaktys.lt.

„Grupės „Sepultura“ vadyba pati atrinks tris lietuviškas ir tris latviškas grupes, už kurias gerbėjai galės balsuoti nuo rugsėjo 14 iki spalio 1 d. Todėl sekite informaciją, balsuokite Roko naktų profilyje feisbuke ir padėkite išrinkti, kas apšildys „Sepultura“ pasirodymą Vilniaus „Siemens“ arenoje!“ – kalbėjo organizatorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.