Pamatykite: dainininko J. Stanislovaičio naujas klipas „Kava“

Su grupe „Alive Way“ J.Stanislovaitis yra dalyvavęs ir „Eurovizijos“ atrankoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Su grupe „Alive Way“ J.Stanislovaitis yra dalyvavęs ir „Eurovizijos“ atrankoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 25, 2015, 1:27 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 12:24 AM

Buvusio roko grupės „Alive Way“ lyderio, TV šou „Lietuvos balsas“ trečiojo sezono dalyvio Justino Stanislovaičio galvoje visada muša būgnai ir skamba gitaros. Jis nuolat kūrybos labirintuose ieško naujų atradimų ir muzikos sąskambių.

Taip gimė ir naujas smagus projektas – „Justinas Trio“, kuris turi ir aiškius bei konkrečius tikslus – kad žmonės ne tik gerbtų vieni kitus, rodytų teigiamus pavyzdžius, bet ir mokėtų mylėti.

Anot dainininko, tai puikiai atspindi ir dainos „Kava“ vaizdo klipas. Jo režisierius ir aktorius Zigmantas Baranauskas, paklaustas, ar sudėtinga buvo dainai „Kava“ sukurti vaizdą, sakė, kad joje išgirdo tai, apie ką pats nuolat galvojan.

„Reikia kasdieniame skubėjime rasti laiko pasidžiaugti, pabūti su mylimais žmonėmis. Kava būtent ir asocijuojasi su ta emocija – kai sustoji, žiūri į akis, mėgaujiesi akimirka“, – sako Zigmantas.

Vaizdo klipe su Zigmantu nusifilmavusi Ieva prasitarė, kad rytas jai sunkiausias paros metas, nes aktyviai gyvena naktį. Bet jei rytas su kava ir tuo, kuriam jauti šilčiausius jausmus, verta keltis anksti ir pamatyti visą ryto grožį kartu.

Ryto grožis gali būti susivėlęs, skubantis, nespėjantis, pamirštantis, bet tai bus rytas su kava ir mylimu. To visiems ir linki naujojo klipo herojai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.