Bręsta intriga dėl Miley Cyrus ir Nicki Minaj pasirodymo MTV

MTV Videomuzikos

Bręsta intriga dėl Miley Cyrus ir Nicki Minaj pasirodymo MTV VMA ceremonijoje.<br>ViDa Press nuotr.
Bręsta intriga dėl Miley Cyrus ir Nicki Minaj pasirodymo MTV VMA ceremonijoje.<br>ViDa Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 28, 2015, 2:22 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 11:51 AM

Ši žinia pasklido praėjus kelioms valandoms po to, kai JAV dienraštis „The New York Times“ paskelbė interviu su numatyta VMA ceremonijos vedėja – dainininke Miley Cyrus, kuri kritikavo N.Minaj pareiškimus, išsakytus socialiniuose tinkluose, kai daina „Anaconda“ nebuvo nominuota prestižiniam Metų vaizdo klipo apdovanojimui.

N.Minaj apkaltino balsavimo komitetą, tvirtindama, kad jos vaizdo klipas buvo atmestas, nes jame nebuvo „moterų labai lieknais kūnais“.

Tie komentarai supykdė dainininkę Taylor Swift, kuri palaikė juos asmeniškai prieš ją nukreiptu puolimu, bet N.Minaj vėliau paaiškino, kad jos žodžiai nebuvo taikomi atlikėjai, kurios klipas „Bad Blood“ buvo nominuotas pagrindiniam apdovanojimui.

Abi žvaigždės vėliau bendravo, o jų santykiai atrodo pagerėję, bet M.Cyrus savo interviu išpeikė N.Minaj, kad ji pakėlė triukšmą, nepelniusi trokštamos nominacijos.

M.Cyrus sakė: „Negerbiu tavo pareiškimo dėl pykčio, su kuriuo jis buvo išsakytas. Ir tas pyktis nebuvo kaip, tarkime: „Žmonės, aš nusivylusi dėl dalykų, kurie yra svarbūs.“ Tu tai padarei dėl savęs.“

„Gal (ji) nekalbėjo kaip kalė, bet ji pasakė: „Vaje, negavau savo VMA...“ Tai, ką skaičiau, buvo labai būdinga Nicki Minaj, ir tai, jeigu pažįsti Nicki Minaj, nėra labai malonu. Tai nebuvo labai mandagu“, – pridūrė ji.

Tikėtina, kad ši priešprieša gali sukelti priešpriešą per sekmadienį Los Andžele vyksiantį šou, kai M.Minaj ketvirtadienį patvirtino, kad tą ceremoniją atidarys ji.

32 metų reperė šią žinią paskelbė „Instagram“, o tai reiškia, kad jis prisidės prie anksčiau paskelbtų VMA ceremonijoje pasirodysiančių atlikėjų – Justino Bieberio, The Weeknd, Pharrello Williamso, Demi Lovato, „Macklemore'o & Ryan Lewis“, Tori Kelly ir A$AP Rocky.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.