Lietuviai „Z On A“ pakviesti groti Europos krepšinio čempionate

„Z on A“ lyderis Valius Klimavičius.<br>V.Balkūno nuotr.
„Z on A“ lyderis Valius Klimavičius.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 2, 2015, 11:58 AM, atnaujinta Oct 17, 2017, 10:29 PM

Europos krepšinio čempionato organizatoriai kartu su Baltijos šalių muzikos ir pramogų organizatoriais „Best Of Baltic Entertainment“ atrinko vienuolika atlikėjų, kurie pasirodys Rygoje vyksiančio čempionato metu, tarp jų bus vieninteliai lietuviai – grupė „Z On A“.

„Krepšinis myli muziką“ šūkį paskelbę kaimynai rengia ne tik sportinę šventę, krepšinio sirgalius šeimininkai džiugins daugybe kitų pramogų bei užsiėmimų. „Pasirodyti per tokį ypatingą šaliai renginį ir prisidėti prie sirgalių nuotaikos kėlimo mums yra didis įvykis. Esame jauna grupė, į Latviją koncertuoti vykstame antrąjį kartą, džiaugiamės tokia proga, o dar labiau tuo, kad mūsų kūryba po truputį išgirstama ir svetur“, – sakė grupės nariai.

„Best Of Baltic Entertainment“ feisbuko profilyje, kurį seka keliasdešimt tūkstančių žmonių, buvo paskelbtas konkursas, kuriame mūsiškiai buvo palankiausiai įvertinti jo lankytojų.

Šie metai grupei buvo nusėti koncertų gausa. Krūvą koncertų atlikėjai derina su intensyviu darbu įrašų studijoje, kur baigiami debiutinio albumo darbai. „Šį rugsėjį minėsim savo antrąjį gimtadienį, geresnės dovanos net nedrįsome sugalvoti“, – džiaugiasi muzikantai.

„Z on A“ vaizdo klipas „Mars“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.