Pamatykite: britų žvaigždė Passenger savo klipe įamžino Trakus

Kadras iš naujojo Passenger vaizdo klipo.
Kadras iš naujojo Passenger vaizdo klipo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-06 22:15, atnaujinta 2017-10-17 04:53

Rugpjūtį Trakų pilyje koncertavusiam hito „Let Her Go“ atlikėjui Passenger, panašu, tikrai įsiminė ši graži Lietuvos vieta. Savaitgalį britų dainininkas pristatė naują vaizdo klipą „The Long Road“, kurio scenas filmavo ir Trakuose.

Kelis tūkstančius žiūrovų Lietuvoje džiuginęs Passenger sulaukė visiško anšlago – visi bilietai į jo koncertą pilyje buvo išgraibstyti.

Švelnios „indie/folk“ muzikos atlikėjas nepaliko abejingų – internete iškart pasipylė raginimai šį dainininką į Lietuvą pakviesti dar sykį.

Romantiškos sielos britas – prisiekęs keliautojas, kurį laiką net pragyvenęs iš grojimo didmiesčių gatvėse. Nenuostabu, kad naujam vaizdo klipui jis pasirinko scenas iš įvairių miestų, kuriuose koncertavo per pastaruosius keletą mėnesių.

Tarp nufilmuotų vaizdų šmėkščioja ir lietuviams puikiai žinoma vieta. Pasirodo, į Trakus atvykęs Passenger spėjo ne tik parepetuoti, bet ir po ežerą paplaukioti laivu bei pasivaikščioti aplink pilį – lydimas vaizdo kameros ir filmuodamasis klipo scenoms.

Vaizdo klipas „The Long Road“ su Trakuose filmuotais vaizdais – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.