Išgirskite: „2 Donatų“ daina, tapusi vieno jų piršlybų himnu

Abu „2 Donatų“ nariai – jau pasipiršę mylimoms merginoms.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Abu „2 Donatų“ nariai – jau pasipiršę mylimoms merginoms.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-11 15:23, atnaujinta 2017-10-16 08:04

Besiruošdama savo pirmojo albumo pasirodymui, grupė „2 Donatai“ pristato dar vieną savo naują dainą „Kai kas vakarą“. Tiesa, vienam iš grupės narių ši daina nėra nauja, mat ją Donatas Čižauskas parašė būdamas vos 16-likos. Tačiau kaip pats Donatas sako, nebuvo dar tinkamos progos ją parodyti, o juolab – sudainuoti.

Tačiau šiemet, rodos, ši proga pagaliau atėjo. Sekdamas kito grupės nario, Donato Balvočiaus, pavyzdžiu D.Čižauskas vos prieš keletą savaičių pasipiršo savo mylimajai. O pasipiršo ne bet kaip, o dainuodamas būtent šią dainą.

Todėl pačiam Donatui dabar ši daina reikš kur kas daugiau, nei iki šiol. „Užbėgdamas visiems komentatoriams už akių, noriu pasakyti, kad ne tik su daina pasipiršau... Ir žiedas buvo! Su dideliu dideliu akmeniu!“ – juokdamasis pasakoja Donatas.

Dainininkas žada ir toliau grupės repertuarą papildyti savo kurtomis dainomis, kurios, pasirodo, turi vieną bendrą bruožą: „Visos mano kuriamos dainos yra tiesiog apie įsivaizduojamą pasaulį... Tokį pasaulį, tokį gyvenimą, kurį norėčiau turėti aš pats. Visas dainas ir sudėsiu į mūsų pasirodysiantį albumą, kuris tikrai bus populiariausias metų albumas!“ – mintimis dalijasi Donatas.

Nauja „2 Donatų“ daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.