Ž. Žvagulis žmonai įteikė ypatingą gimtadienio dovaną

Prieš įsiplieskiant jausmams, Ž.Žvagulis buvo I.Starošaitės viršininkas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Prieš įsiplieskiant jausmams, Ž.Žvagulis buvo I.Starošaitės viršininkas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2015, 11:57 AM, atnaujinta Oct 12, 2017, 12:57 PM

Spalio 1-oji – pasaulinė muzikos diena, kuri svarbi visiems muzikos kūrėjams ir atlikėjams, tačiau Irenai Starošaitei-Žvagulienei ši diena yra dar svarbesnė. Šią dieną dainininkė švenčia ne tik savo gimtadienį, bet ir sūnaus Vakario, kuriam liko vos pora žingsnių iki pilnametystės, mat šiemet jam suėjo 16 metų.

Be gausybės draugų, kolegų ir artimųjų sveikinimų, Irena iš savo vyro Žilvino Žvagulio gauna pačias įsimintiniausias dovanas.

Šiemet Ž.Žvagulis nusprendė be materialių dovanų padovanoti dainą „Nakties sapnai“, kurios Irena negirdėjo 20 metų.

„Tą dainą parašiau, kai Irena dar buvo mano darbuotoja. Prisipažįstu, kad tuomet nebuvau geras vadovas jai, nes dėl jos pagrindinių dviejų blogybių tuo metu: pastovaus vėlavimo ir karts nuo karto polinkio priaugti svorio, aš jai skirdavau baudas. Nei daug, nei mažai – po 20 rublių“, – juokiasi atlikėjas.

Paklausus Žilvino, kada suprato, kad Irena yra ta vienintelė, atlikėjas sako, kad bėgant laikui ir susiklosčius tam tikroms aplinkybėms, kai liko vienas, jiedu su Irena kartą pasikalbėjo ne kaip darbuotoja ir darbdavys, o kaip paprasti du žmonės. Ir, kaip pats sako, po pokalbio jam taip nurovė stogą ir įsimylėjo, kad grįžęs namo iš karto parašė šią dainą.

Šiandien Žilvinas skubėdamas padovanoti Irenai dainą priduria: „Pažiūrėjus į mano ir Irenos bendro gyvenimo pradžią, meilės istorijos pradžią, linkiu visiems vyrams įsimylėti moterį anksčiau, nei ji tai sužinos, nes tada ir nutinka patys gražiausi dalykai“, – šypsosi atlikėjas.

Žmonai sukurta Ž.Žvagulio dainalrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.