Grupės „One Direction“ nariai susistumdė ant scenos

Kai Louisas nepasitraukė, L.Payne'as čiupo bičiulį už rankos ir jį nustūmė.<br>Stop kadras.
Kai Louisas nepasitraukė, L.Payne'as čiupo bičiulį už rankos ir jį nustūmė.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2015, 10:39 AM, atnaujinta Oct 11, 2017, 3:28 PM

Vienoje populiariausių vaikinų grupių pasaulyje „One Direction“ tvyro įtampa. Pirmadienį paviešintas įrašas, kaip du grupės nariai susistumdo ant scenos įpusėjus koncertui.

Kivirčas kilo tarp dainininkų Louiso Tomlinsono (23 m.) ir Liamo Payne'o (22 m.). Liamas aprėkė kolegą, nes šis jam užstojo kelią. Kai Louisas nepasitraukė, L.Payne'as čiupo bičiulį už rankos ir jį nustūmė.

Incidentas įvyko atliekant hitą „What Makes You Beautiful“. Koncerte buvę grupės gerbėjai vieningai tikino, kad atrodė Louisas tyčia pastojo kelią Liamui, kuris viso koncerto metu elgėsi nepagarbiai tiek su klausytojais, tiek su grupės nariais.

„Viso koncerto metu Louisas vis dingdavo nuo scenos. Kiti trys grupės nariai atrodė sutrikę dėl tokio jo elgesio.

Vėliau Louisas pamiršo vienos dainos žodžius. Jo posmas buvo pradžioje, bet Harry Stylesas turėjo perimti dainą. Liamas ir Niallas stebėjo Louisą. Jie buvo įsiutę.

Buvo akivaizdu, kad grupė koncertams naudoja schemą, kurioje tiksliai numatyta, kada ir kur kiekvienas narys turi stovėti. Visi buvo savo vietose, išskyrus Louisą. Kai Liamas dainuoti ėjo į scenos priekį, Louisas užblokavo jam kelią. Tai perpildė Liamo kantrybę ir jis gana agresyviai nustūmė Louisą“, – pasakojo konfliktą nufilmavusi grupės gerbėja. Tuo tarpu grupės atstovas spaudai patikino, kad jokio incidento scenoje nebūta. Liamas ir Louisas neva draugiškai kvailiojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.