L. Somovas ir Jazzu pasiryžo šturmuoti didžiausias šalies arenas

Ką tik auksiniu duetu pripažinti Leonas Somovas ir Jazzu oficialiai skelbia, kad žiemos šventes su savo gerbėjais švęs net penkiose didžiausiose Lietuvos arenose. Dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu tai vadina rimtu iššūkiu, bet žada kaip reikiant nustebinti.

L.Somovas ir Jazzu koncertuos net penkiose Lietuvos arenose.<br>K.Žilionio nuotr.
L.Somovas ir Jazzu koncertuos net penkiose Lietuvos arenose.<br>K.Žilionio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2015, 10:16 AM, atnaujinta Oct 11, 2017, 5:28 AM

Šventinio dueto koncertų ciklo pavadinimas – „Istorijos: kelionė laiku“. „Greitai bus dešimt metų, kai mes su Leonu kartu kuriame muziką. Išpuola gražus skaičius, kūrybinė dekada ir dar žiemos švenčių kontekste – bus gera pakeliauti prisiminimais. Pabandysime per muziką papasakoti, ką per tuos dešimt metų nuo savo „kūdikystės“ sukūrėme. Žmonės išgirs ir pačius pirmus kūrinius, ir visus mūsų hitus, įtrauksime ir keletą dainų iš būsimojo albumo, kuris pasirodys pavasarį, – pasakojo Jazzu. – Žiūrint iš šalies, labai greitai laikas bėga. Dešimt metų nėra mažai. Kita vertus, labai daug nuveikėme. Tie išpildyti darbai ir surūšiuoja, sudėlioja viską.“

Dainininkė svarsto, kad toks kūrybinis jubiliejus yra asmeninė šventė, bet ją norisi švęsti su visais gerbėjais, ir ne viename mieste, o visoje šalyje, juk per 10 metų klausytojų ratas stipriai išaugo.

„Pirmą kartą rengiame savo koncertus tokio dydžio arenose ir mums tai – labai rimtas iššūkis, visai kitokia aplinka, didelė erdvė, – jaudulio neslepia Jazzu. – Nėra sudėtinga užmegzti kontaktą su klausytojais, ar jie būtų už dviejų metrų, ar kitam salės kampe. Gali jausti ryšį ir už kelių tūkstančių kilometrų, ir per radiją. Tačiau šiuose koncertuose ypač svarbu pasiekti kiekvieną, kad būtų gera ir ausims, ir akims, todėl visų priemonių teks griebtis. Mes sieksime, kad ypatingą vieną užimtų muzika, be to, esame sugalvoję ir kitų labai įdomių dalykų. Daugiau detalių bus atskleista netrukus, bet jau dabar galiu patikinti, kad kiekvienas atėjęs labai labai nustebs.“

M.A.M.A.2014 geriausios metų grupės „Leon Somov & Jazzu“ šventinių koncertų ciklas prasidės gruodžio 18 d. Šiaulių arenoje. Gruodžio 25-ąją koncertas vyks Panevėžio „Cido“ arenoje, 27 d. – „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje, 28 d. – „Žalgirio“ arenoje Kaune, o gruodžio 29-ąją – Vilniaus „Siemens“ arenoje. Bilietai jau prekyboje.

„Norime suburti kuo daugiau gražių žmonių vienoje vietoje ir kartu išgyventi įspūdingą šou. Kviečiame tapti istorijos dalimi, nes mūsų su Leonu istorijoje tai – didžiulis įvykis“, – sako Jazzu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.