Naujame „Benjamins“ klipe – tituluota gražuolė G. Mikalauskytė

„Benjamins“ su G.Mikalauskyte.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Benjamins“ su G.Mikalauskyte.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 27, 2015, 9:30 AM, atnaujinta Oct 7, 2017, 3:10 PM

Visi tikriausiai žino, kad grožio konkursų dalyvėms dėmesio netrūksta, tačiau kas galėjo pagalvoti, jog dėl vienos tituluotos merginos širdies vienu metu varžysis net trys vaikinai?

Vasarą savo debiutinę dainą pristačiusi vaikinų grupė „Benjamins“ nusprendė ją iliustruoti ir vaizdo klipu, o vyšnaite ant torto pasirinko konkurso „Mis Lietuva“ vicemis Gretą Mikalauskytę, kurią dauguma vadina gražiausia Lietuvos mergina.

„Yra daugybė ilgų kojų, putlių lūpų ir stulbinančių biustų gražuolių, tačiau savo pirmajam vaizdo klipui ieškojome merginos ir su „cinkeliu“.

Džiaugiamės, jog Greta sutiko su visomis mūsų avantiūromis ir puikiai įsiliejo į kūrybinę komandą“, – sakė atlikėjai.

„Beje, jau pačią pirmą filmavimo dieną trims vaikinams ir gražuolei teko ne vieną kartą riebiai nusikeikti. Tekančios saulės kadrui įamžinti turėjome ruoštis dar naktį, kadangi paruošti geras šukuosenas yra vienas iš receptų sėkmingam vaikinų grupės klipui, o tą padaryti reikia iš anksto.

Anksti kėlę ir užlipę ant stogo susidūrėme ne tik su nemigos problemomis – veidą, rankas ir kojas stringdė minusinė temperatūra. Viskas būtų gerai, bet dėl didesnio merginų dėmesio apsirengę buvome per mažai, tačiau dėl rezultato „atkentėjome“, – šmaikščiu tonu prisiminimais dalijosi vaikinai.

„Ilgai svarstėme, apie ką turi būti mūsų pirmasis vaizdo klipas. Patys esame jaunatviški, todėl laipiojimas stogais, šokiai iki paryčių ir akių mirksniai merginoms prie baro – puikus scenarijus.

Jeigu tam tikrus dalykus primirštume – niekis. Atmintį padės susigrąžinti visame pasaulyje itin populiarios asmenukės. Jų, kaip ir geros atmosferos šiame klipe netruks. O ar pavyks, net ir rudieniškiausios nuotaikos savininkus pralinksminti, netrukus ir pamatysime“, – besišypsodami ir linksėdami gražios dienos pokalbį baigia „Benjamins“ vyrukai.

Jų vaizdo klipas „Follow You“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.