„LRT Opus Ore“ pasirodymų seriją tęsia grupė „Proper Heat“

Penktadienį, spalio 30 dieną, įvyks jau trečiasis šio sezono „LRT Opus Ore“ tikro garso koncertas. Šįkart studijoje svečiuosis „indie adult pop disco“ atstovai „Proper Heat“.

„Proper Heat“ šią vasarą išleido jau antrąjį albumą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Proper Heat“ šią vasarą išleido jau antrąjį albumą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-28 11:28, atnaujinta 2017-10-07 08:27

Jau penktus metus gyvuojanti grupė šią vasarą pristatė antrąjį studijinį albumą „Center of the World“, kurį išleido Didžiosios Britanijos leidybinė kompanija „Nang Records“. Grupės kūryboje dominuoja disco, džiazo, hiphopo, „deep house“ ir „indie“ stiliai, o elektronikos ir tikrų instrumentų bei vokalo sintezė sukuria išskirtinį grupės skambesį.

Grupės muzikos kūrėjai Martin Virgin ir Saxtone džiaugiasi, kad įrašinėjant antrąjį albumą prie darbų studijoje prisijungė kviestiniai muzikantai, kurie ir dabar talkina grupei koncertų metu, tai – būgnininkai Jonas Lengvinas ir Sergejus Makidonas, bosistas Gediminas Andriškevičius, gitara grojantis Rytis Taraila ir naujausias grupės narys, perkusininkas Gediminas Mačiulskis.

„Šie Lietuvos muzikos profesionalai įnešė į mūsų kolektyvą daugiau gyvo skambesio, energijos, dinamikos. Su jais dirbti vienas malonumas“, – pasakoja grupės vokalistas Karolis Ramoška.

Tarptautinį pripažinimą pelniusi grupės kūryba skambėjo užsienio radijo stotyse. Vaikinai turi didelę koncertinę patirtį ir yra koncertavę daugelyje Europos šalių, dalinosi scena su tokiais atlikėjais kaip J-Viewz, „Junior Boys“ ir kt.

Koncertas bus filmuojamas ir tiesiogiai transliuojamas „LRT Opus“ radijo bangomis, vėliau perkeliamas į televiziją ir internetą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.