„Andrew Flame“ išleidžia ketverius metus brandintą albumą

„Andrew Flame“ nusiteikę naujuoju albumu užkariauti dar daugiau gerbėjų širdžių.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Andrew Flame“ nusiteikę naujuoju albumu užkariauti dar daugiau gerbėjų širdžių.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2015, 9:39 AM, atnaujinta Oct 7, 2017, 3:06 AM

Vaikinų grupė „Andrew Flame“ džiūgauja – netrukus pasirodys antrasis jos albumas.

Pirmasis grupės albumas pasirodė prieš ketverius metus. Anot muzikantų, jis buvo tik pirmasis žingsnis link savo užsibrėžtų tikslų. Šįkart „Andrew Flame“ sugrįžta su nauju, patobulintu ir originaliu muzikiniu garsu.

Muzika – mano aistra, pomėgis, tikslas, laisvalaikis, stebuklas ir gyvenimo prasmė. Myliu muziką, nes ji neturi galutinės formos, ji nuolat besikeičianti, nesuvaldoma, nesustabdoma. Kurdamas šį albumą pirmiausiai kūriau jį sau, jis turi man patikti, mane atspindėti – viduje ir išorėje.

Kūrybos principas buvo toks pat kaip ir savo gyvenimo partnerio ieškojimas – pirmiausiai turi mylėti save, kad galėtum pamilti kitą, pirmiausia muzika turi patikti tau, kad galėtų patikti tavo gerbėjams. Įdėjęs daugiau negu ketverių metų darbą aš su nedideliu egoistiniu pasididžiavimu noriu pristatyti jums savo naujausią albumą „How Far Can I Go“ („Kiek Toli Galiu Nueiti“)“, – sakė grupės lyderis Andrius Grybauskas.

Jau paskelbta apie pirmuosius albumo pristatymo koncertus – lapkričio 12-ąją grupė gros Vilniaus klube „Tamsta“, lapkričio 14-ąją – Druskininkų klube „Kolonada“, lapkričio 21-ąją – Klaipėdos „Friedricho pasaže“.

„Koncerto programoje bus visko – tiek mūsų senų gerų dainų iš pirmojo albumo, vienas kitas įžymaus atlikėjo „koveris“ ir naujos, dar niekam negirdėtos dainos“, – žada A.Grybauskas.

Albumas greitu laiku pasirodys prekyboje, taip pat „iTunes“, „Spotify“ ir kituose populiariausiose muzikos platformose. Grupės daina „Like A Stranger“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.