Pamatykite: Ilja Aksionovas pristatė įspūdingą vaizdo klipą

Dainininkas I.Aksionovas.<br>Kadras iš vaizdo klipo.
Dainininkas I.Aksionovas.<br>Kadras iš vaizdo klipo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2015, 3:03 PM, atnaujinta Oct 7, 2017, 1:17 AM

Dainininkas Ilja Aksionovas kartu su „7 Lakes“ kūrybine studija ketvirtadienio pavakarę sostinęs kino teatre „Pasaka“ pristatė trumpametražį muzikinį filmą „La Marionette“.

„Viską filmavome tris paras, šių metų vasario mėnesį, esant minusinei temperatūrai. Su Kristina baisiai sušalom. Bet visko tikslas buvo tikras jausmas ir natūralumas, be jokio kičo filmuoti šaltyje žiemą“, – pasakojo Ilja.

Filmavimai vyko Zarasų ir Visagino rajonų miškuose. Pagrindiniai aktoriai – pats Ilja ir Kristina Vaičiūnaitė. Kristina nuo dvylikos metų dirba modeliu, o šiuo metu gyvena Londone. Filmo aktorių įvaizdžiu rūpinosi mados ir prabangos verslo konsultantė Mariška Žiurina. Modelio Kristinos stilių sukūrė Roberto Kalinkino mados namai.

„Mūsų filmo tikslas palikti šaltą jausmą. Meninėmis metaforomis ir kiek įmanoma stipriau perteikti dviejų žmonių santykius, kai moteris mėgaujasi ir manipuliuoja be galvos įsimylėjusio vyro dėmesiu ir pastangomis. Besityčiodama iš jo, įveikia galutinai. Tokių situacijų sutinkame gyvenime“, – sako prodiuseris ir vienas iš klipo režisierių Žilvinas Žusinas.

„Simboliu pasirinkome raudoną obuolį, kurį visose scenose aktorė valgo po truputį, lyg tai būtų jis – vyras. Galiausiai lieka graužtukas, reiškia ir tokia visko pabaiga, kurią kiekvienas gali suprasti savaip“, – papildo režisierius Gediminas Gutauskas.

Pristatydamas klipą, Ilja taip pat kviečia į savo šventinius koncertus: lapkričio 27 d. Ukmergės kultūros centre, gruodžio 10 d. Kėdainiuose, Daugiakultūriniame centre, gruodžio 12 d. Kaune, VDU didžiojoje salėje, gruodžio 19 d. Panevėžio muzikiniame teatre, gruodžio 20d. Vilniuje, muzikiniame teatre „New York“.

Klipas „La Marionette“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

. Kėdainiuose, gruodžio 10d., Daugiakultūriniame centre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.