Squarepusherio šou Vilniuje šįvakar sustiprins didžiulis ekranas

„Kiekvienas Squarepusherio atliktas kūrinys – tai kelionė mintimis, dekoruota tiesiog beprotiško gerumo vizualine medžiaga“, – balandį rašė JAV muzikos kritikas, naujausio britų atlikėjo albumo „Damogen Furies“ pristatymą aplankęs Los Andžele.

Squarepusherio koncertas Vilniuje – jau šį penktadienį.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Squarepusherio koncertas Vilniuje – jau šį penktadienį.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-30 09:49, atnaujinta 2017-10-06 22:27

Spalio 30-ąją naujausią savo darbą Squarepusheris pristatys ir lietuviams – koncertas menų fabrike „Loftas“ bus ir pirmasis elektroninės muzikos legendos pasirodymas mūsų šalyje.

Penktadienio vakarą industrinėje aplinkoje susirinksiantys Lietuvos muzikos ekspertai neabejotinai irgi atkreips dėmesį į technines priemones, kuriomis Squarepusherio pasirodymai garsėja nuo seno.

Elektroninės muzikos poveikį koncerto metu sustiprinsiančias vaizdo projekcijas drauge su Squarepusheriu keliaujantis VJ kurs gyvai ir net 16 tūkst. liumenų projektoriumi perkels į 60m2 ploto ekraną.

Atitinkamą įspūdį žinovams turėtų palikti faktas, kad į Vilnių jau keliauja papildoma galinga garso įranga. Juvelyriškai tikslius „drum’n’bass“, „acid“ ir IDM ritmus painiojantis Squarepusheris visuomet siekia maksimaliai kokybiško gyvo jų atkūrimo. Todėl „Lofte“, atidžiai prižiūrint kartu su elektroninės muzikos kūrėju atvyksiantiems 4 techniniams darbuotojams, bus sumontuota viso pasaulio profesionalų puikiai vertinama prancūzų kompanijos „L'Acoustics Kudo“ garso sistema.

Squarepusheris ir jo albumas „Damogen Furies“ gyvai, triukšmingai, galingai bei vaizdingai – penktadienį, spalio 30-ąją. Svarbiausią sezono elektroninės muzikos šou pradės lietuviai Noid ir Münpauzn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.