Naujas Manto Jankavičiaus įvaizdis: moksliuką keičia padūkėlis

„Moksliukai pašėlo“ – taip tiksliausia būtų apibūdinti naują Manto Jankavičiaus koncertinę programą „3xHAPPY“. Naujas įvaizdis, geriausi kūriniai ir šviežios dainos, nauji uždegantys šokiai ir nedingstančios šypsenos. „3xHAPPY“ nariai – lyderis M.Jankavičius ir šokėjai bei aktoriai Gytis Ivanauskas ir Eimutis Kvoščiauskas. Programą klubuose jau galima išvysti nuo lapkričio mėnesio.

M.Jankavičius klubų scenose šėls su E.Kvoščiausku (kairėje) ir G.Ivanausku.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
M.Jankavičius klubų scenose šėls su E.Kvoščiausku (kairėje) ir G.Ivanausku.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2015, 9:11 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 11:46 PM

Prieš ketverius metus moksliukai su masyviais akiniais, sulaižytais plaukais ir daina „Čiuožki“ užkariavo Lietuvos klubus ir scenas. Tai tapo ben, populiariausia programa Lietuvoje, kuri rinkdavo pilnas sales, išvesdavo iš proto tiek klubų lankytojus, tiek miesto švenčių žiūrovus, tiek privačių vakarėlių mėgėjus.

„Jausmas, kurį patirdavau pasirodydamas su „Čiuožki“, buvo vien laimė ir džiaugsmas. Koncertai visada vyko be problemų, su šypsenom veiduose ir laimės jausmu širdyje.

Kurdamas naują programą supratau, kad laikas atsisveikinti su moksliukų įvaizdžiu. Mąsčiau, kas galėtų juos pakeisti. Taip gimė šie trys linksmi ir juokingi žmogučiai. Tarsi moksliukai būtų nusimetę uniformas ir susirengę į klubą pašėlti“, – sako M.Jankavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.