Sasha Songas pristato albumą „XX“: viršelis – itin erotiškas

Naujojo Sashos Songo albumo kūrybinis procesas truko net trejus metus ir šiandien atlikėjas su pasididžiavimu pristato jį savo gerbėjams. Minėdamas savo jubiliejinius, 20-uosius, metus scenoje atlikėjas naująjį albumą simboliškai pavadino „XX“ – skaičiumi metų, kuriuos jis praleido scenoje.

Sasha Songas pristato tris metus kurtą albumą „XX“.<br>Albumo viršelis.
Sasha Songas pristato tris metus kurtą albumą „XX“.<br>Albumo viršelis.
Sasha Songas pristato tris metus kurtą albumą „XX“.<br>Albumo viršelis.
Sasha Songas pristato tris metus kurtą albumą „XX“.<br>Albumo viršelis.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 4, 2015, 8:54 AM, atnaujinta Oct 5, 2017, 11:20 PM

Šiandien atlikėjas labai skiriasi nuo to vaikinuko, koks buvo prieš du dešimtmečius: iš mažo 12-os metų berniuko dabar jis virto išvaizdžiu ir charizmatišku vyru, iš visų išsiskiriančiu atliekamos muzikos įvairove, pats ją kuriantis sau ir kitiems, įgijęs pasaulinės sceninės patirties įvairiuose muzikiniuose projektuose ir dar daugybe kitų pasiekimų.

Solidus bei paslaptingas ir naujojo albumo viršelis. „Tai labai talentingo fotomenininko Rimanto Dichavičius dovana man, todėl toks viršelis pasirinktas ne šiaip sau, jis man reiškia tikrai daug,“ – trumpai apie netikėtą albumo viršelį sako Sasha Songas.

Naujasis albumas sudėtas iš pastarųjų metų atlikėjo sukurtų dainų. Jame rasite ne tik puikiai pažįstamus kūrinius, kurie padėjo Sasha Songui tapti žinomu ir ne kartą skambėjo televizijoje ar radijuje, bet ir nemažai naujų, dar niekur neskambėjusių dainų.

„Visos dainos man labai brangios, nes jos yra mano kūrybos rezultatas, tačiau šiuo metu man pati svarbiausia yra naujausia mano daina „Žodis myliu“. Ši daina yra ypatinga ne tik dėl jausmų ir išgyvenimų dėl kurių ją sukūriau, bet ir dėl to, kad tai yra daina, pagal kurią nufilmavau savo pirmąjį karjeroje vaizdo klipą!“ – sakė atlikėjas ir pažadėjo, kad daugiau naujienų atskleis ketvirtadienį, albumo pristatymo koncerto metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.