Gimtadienio proga Jurgis Didžiulis paskelbė ypatingą koncertą

J.Didžiulis žada interaktyvų pasirodymą, į kurį įtrauks ir žiūrovus.<br>V.Balkūno nuotr.
J.Didžiulis žada interaktyvų pasirodymą, į kurį įtrauks ir žiūrovus.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2015, 10:49 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 2:48 PM

„#Reanimacija yra visuomenės gydymas ir transformacija per meną“, – taip šį jau daugiau nei metus besitęsiantį projektą apibūdina idėjos autorius ir iniciatorius Jurgis Didžiulis.

Ketvirtadienį 35-ąjį gimtadienį šventęs dainininkas paskelbė, kad lapkričio 26 dieną Vilniaus muzikos klube „Tamsta“ vyks neeilinis jo koncertas „#Reanimacija All Stars“.

„#Reanimacija All Stars“ metu scenoje pasirodys daug kviestinių lietuvių ir užsienio svečių, jau dalyvavusių vienoje ar kitoje J.Didžiulio #reanimacijos akcijoje.

„Per šį koncertą į sceną pakviesime visą #reanimacijos kolektyvą – buvusius ir būsimus #reanimacijos pacientus. Tai bus interaktyvus renginys, į kurį įtrauksime ir publiką“, – pasakojo J.Didžiulis.

Šį rudenį jau buvo „reanimuoti“ žmonės, ryte einantys į darbą, kur su fitneso treneriu Jeanu Claude'u buvo atliekama rytinė mankšta. Taip pat su akordeonistu Martynu Levickiu buvo kelta nuotaika piko metu transporto kamščiuose stovintiems žmonėms bei su reperiu Roku Jama Grajausku Kriaunų miestelyje transformuota šalia bibliotekos esanti erdvė, kuri tapo vieta rengti parodoms. Visose šiose meninėse intervencijose skambėjusias dainas klausytojai galės išgirsti ir pasirodymo „Tamsta“ klube metu. Koncerte taip pat skalbės kūriniai iš solinio J.Didžiulio albumo „Intro / Extro“ bei „InCulto“ laikų hitai. J.Didžiulis vakaro svečiams ruošia interaktyvų, #reanimacijos nuotaika spinduliuojantį vakarėlį, kuriame nebus stebėtojų, o visi taps dalyviais.

J.Didžiulio daina „Do You Own Your Demons?“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.