Po triumfo arenose – jaukus Lino Adomaičio koncertas Vilniuje

Šviesos, šilumos, nuoširdumo – viso to su kaupu pažers lapkričio 21-osios vakaras su atlikėju, kuriam itin tinka epitetas „savas“. Po milžiniško pasisekimo sulaukusių pasirodymų didžiosiose šalies arenose Linas Adomaitis pramogų salėje „Vakaris Vilnius“ žada jaukų koncertinį formatą, kuris tamsiausiu metų laiku turėtų prilygti antidepresantų piliulei.

„Pavydžiu sau dėl daugelio priežasčių“, – neslepia L.Adomaitis.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Pavydžiu sau dėl daugelio priežasčių“, – neslepia L.Adomaitis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2015, 7:57 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 2:35 AM

Pozityvumas, kuris kaskart sklinda Linui užlipus ant scenos, – šio atlikėjo vizitinė kortelė, atspindinti jo gyvenimo filosofiją ir požiūrį į tai, kas išties svarbu. Vienodai paprastas ir tikras tiek bendraudamas su savo muzikos mylėtojais kamerinėje aplinkoje, tiek tūkstančius žmonių talpinančiose erdvėse, atlikėjas užkariavo gausybę širdžių, o savuoju muzikiniu keliu jau kone dvi dešimtis metų žengia nesiblaškydamas, nesivaikydamas to, kas paviršutiniška.

„Aš pavydžiu sau dėl daugelio priežasčių! Nes myliu, nes groju, nes turiu daug draugų! O kalbant apie mano koncertinius pasirodymus – tai svarbiausi ingredientai“, – sakė pasimatymo su „Vakaris Vilnius“ publika laukiantis L.Adomaitis.

Prie staliukų susispietę siluetai lapkričio 21-osios vakarą netruks pasijusti jaukumo saloje. Čia karaliaus muzika – kruopščiai atrinkta ir sukompiliuota specialioje L.Adomaičio programoje. Vakaras su užtikrintu pliuso ženklu talpins ryškiausias dainas iš atlikėjo kūrybinio fondo, kuris yra išties turtingas ir įvairiapusis.

Gyvo garso koncertą savo balsu papildys vokalistė Akmėja, gitaromis nešini ant scenos užlips Andrius Murencevas ir Paulius Vaicekauskas, Darius Rudis rudenišką melancholiją išvaikys mušamaisiais.

„Linas, kuris rengia anšlaginius koncertus su simfoniniu orkestru, kuris drauge su Gyčiu Paškevičiumi ir 200 muzikantų neseniai paliko be žado net išrankiausią publiką didžiosiose arenose, yra tikras scenos grynuolis, galintis sukelti audrą ir pritariant tik gitarai. Šio atlikėjo universalumas, gebėjimas atlikti savo programą esant skirtingai muzikantų sudėčiai tik patvirtina jo profesionalumą, kuris yra lygiai toks pat stiprus, kaip ir Lino nuoširdumas scenoje“, – kalbėjo“Vakaris Vilnius“ šeimininkai.

Koncerto organizatoriai neabejoja, kad lapkričio 21-osios vakarą sostinės publika turės progą įsitikinti, kad mylinčių klausytojų pripažinimo įkvėptas, bet neapsvaigintas L.Adomaitis liko ištikimas sau, profesionalių muzikantų išpažįstamoms vertybėms ir kaskart dega troškimu dovanoti šventę visiems, kurie ateina jo išgirsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.