Sauliaus Prūsaičio klipas ant kojų sukėlė gelbėjimo tarnybas

Dainininko Sauliaus Prūsaičio idėja nufilmuoti reklaminį klipuką savo naujo albumo titulinei dainai „Naktiniai paukščiai“ baigėsi kurioziškai. Jis visai to nenorėdamas ant kojų sukėlė gelbėjimo tarnybas.

Dainininkas Saulius Prūsaitis.<br>„StepDraw“ nuotr.
Dainininkas Saulius Prūsaitis.<br>„StepDraw“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2015, 4:17 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 2:58 AM

Penktadienio vakarą, jau sutemus, ant sostinės viešbučio „Crowne Plaza“ stogo susirinko filmavimo komanda. Trumpame reklaminiame klipe buvo leidžiami fejerverkai, rodomi ugnies šou.

„Pareigingi Lietuvos žmonės tai pamatę paskambino ugniagesiams. Atvažiavo trys ugniagesių ekipažai, greitosios pagalbos automobilis“, – naujienų portalui lrytas.lt pasakojo Saulius.

Išvydęs tokį vaizdą dainininkas nusileido ant žemiau esančio viešbučio stogo. Ten jis susidūrė su dviem gelbėjimo operacijai pasiruošusiais ugniagesiais.

„Labai labai džiaugiuosi ugniagesių supratingumu. Aišku, jie patikrino, ar mes kokių nors nesąmonių nedarome. Kai įsitikino, kad viskas yra tvarkoje, kad turim leidimus ir adekvačiai elgiamės, jie išvažiavo“, – sakė S.Prūsaitis.

Dainininkas patikino, kad reklaminį klipą nufilmuoti jiems pavyko, jis dienos šviesą turėtų išvysti artimiausiomis dienomis.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.