„Roko naktys 2016“ organizatoriai kviečia ruoštis į festivalį

Šiandien – juodąjį penktadienį festivalis „Roko naktys 2016“ simboliškai spaudžia dešinę savo prisiekusiems gerbėjams. Išvakarėse su brazilų metalo monstrais „Sepultura“ sudrebinę Vilniaus „Siemens“ areną, šįkart organizatoriai kviečia ruoštis į festivalį Zarasuose.

Festivalio „Roko naktys“ organizatoriai kviečia ruoštis festivaliui.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Festivalio „Roko naktys“ organizatoriai kviečia ruoštis festivaliui.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2015, 12:31 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 3:09 PM

Tie, kas vakar matė arenoje į sceną skriejančią liemenėlę, sutiks, kad tokie koncertai tikrai išlaisvina. Ir veikiausiai kaltas čia net ne demoniškai įtaigus „Sepultura“ vokalistas Derrickas Greenas, link kurio tas išsuktas drabužėlis ir skriejo. Kaltas viduje sėdintis kipšas, kuris kantriai laukia savo progos pasilinksminti.

Rugpjūčio 5-6 dienomis tokia proga bus: Zaraso ežero saloje įvyks festivalis „Roko naktys 2016“, kasmet suburiantis tūkstančius roko ir kitų subkultūrų gerbėjų.

„Mes turime savo prisiekusią auditoriją, kuri suvažiuoja į Zarasus, išsinėrusi iš biuro uniformų. Vyrai dar pakeliui atsikrato visokių „privalau“, atsibučiuoja su žmonomis, o gal kaip tik – atvyksta su jomis, kad moterys irgi atsipalaiduotų. Visiems gera pabūti ten, kur skamba būtent ta muzika, dėl kurios ir važiuoja į tokį festivalį. Ir nereikia laukti patinkančios grupės, nes patinka visos!“ – sako „Roko naktų“ organizatorius Algirdas Barniškis – Blėka.

Festivalis, kurio praėjusių metų šūkis „Peace Kiss @ Roko naktys“ sulaukė etikos sargų dėmesio, šiemet išlaiko tradiciją ir pristato naujuosius plakatus, kuriais rokeriai kviečiami auginti plaukus, barzdas ar teisingą jaunąją kartą ir dauginti savo gretas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.