Dainininkė Milita Daikerytė: man teko patirti nusivylimą

Milita gerbėjus pradžiugins nauja daina.<br>Organizatorių nuotr.
Milita gerbėjus pradžiugins nauja daina.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2015, 11:30 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 3:09 PM

Šiandien visi, stebintys Militos Daikerytės žingsnius muzikinėje scenoje, bus pradžiuginti naująja daina „Kur gi tu?“.

„Tai – pirmoji daina, kurios žodžius ir melodiją kūriau kartu su kompozitoriumi, tad asmeniškumų joje taip pat yra. Tačiau jie nėra tiesiogiai susiję su santykiais, kaip tikriausiai atrodo. Šioje dainoje esu labiau stebėtoja, – šypsodamasi pasakoja M.Daikerytė. – Esu jauna, tačiau gyvenime teko nemažai išgyventi, stebėti situacijas, iš jų pasimokyti. Man teko patirti nusivylimą ir nuolat besikartojantį klausimą: kodėl?! To ir klausiu dainoje.“

M.Daikerytė sako, kad dainos „Kur gi tu?“ žinutė paprasta: reikia dažniau sustoti ir pasistengti suprasti įvykių priežastis, pripažinti jas ir nebėgti nuo jų. Taip pat nereikia slėpti savo tikrųjų jausmų – juos išreiškus pasidaro lengviau.

Nors M.Daikerytei vis dar tinka jaunatviškas naivumas, atlikėja pabrėžia, kad jos auditorija – auga, ir tai nebėra vien vaikai.

„Mano karjera prasidėjo nuo 12 metų. Dalyvavau televiziniuose konkursuose, juose buvau pristatoma kaip jauniausia dalyvė, todėl ir mano auditorija buvo jaunesnė. Dabar esu pilnametė ir po truputį „išlipu“ iš jauniausios atlikėjos amplua. Rengiame klubinę programą, atsiranda kitokios dainos, kaip ir aš – jau esu kitokia! Turiu ateities viziją, dėl kurios daug dirbu, stengiuosi ir pamažėl žingsniuoju vis arčiau tikslo“.

Klubinėje programoje M. Daikerytė atlieka ne tik savo dainas, bet ir pasaulinius hitus. Jai patinka emocingi, veržlūs, dinamiški kūriniai.

Vaikystėje Milita, kaip ir daugelis merginų, mėgo fantazuoti apie modelio karjerą, pati kūrė drabužių eskizus, fotografavosi. Pamažu tai tapo ne tik laisvalaikio užsiėmimais: M. Daikerytė dalyvavo grožio konkursuose, tarp kurių buvo ir „Fashion TV Model“ ar „Mis Vilnius“ rinkimai, kuriuose simpatiška ir komunikabili mergina pasiekė aukštų įvertinimų.

Veiklumas ir scenos trauka buvo glaudžiai susijusi su muzikinėmis ambicijomis. Iš pradžių dainavusi tik savo malonumui, netrukus Milita atrado save šioje srityje. Atitrūkusi nuo vaikiškos scenos, jaunoji žvaigždutė praėjusį sezoną sublizgėjo populiariausiame muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“. Sėkmė ją lydėjo ir šou „Muzikinė kaukė“, kuriame ji užėmė trečiąją vietą. Taip pat atlikėja sudalyvavo 2015 metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.