Kauno „Gargare“ pasirodys dvi ryškios pasaulio klubų žvaigždės

Berlyno didžėjai ir prodiuseriai M.A.N.D.Y. pagarsėjo nemirtingu šokių aikštelių hitu „Body Language“.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Berlyno didžėjai ir prodiuseriai M.A.N.D.Y. pagarsėjo nemirtingu šokių aikštelių hitu „Body Language“.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 23, 2015, 10:26 AM, atnaujinta Oct 3, 2017, 7:38 AM

Šį penktadienį Kauno klube „Gargaras“ susikirs dviejų ryškių pasaulio klubinių žvaigždžių orbitos. Scenoje susitiks Berlyno garsenybių tandemo M.A.N.D.Y. didžėjus Patrickas Bodmeris ir madingiausiuose pasaulio klubuose grojantis Olivier Giacomotto iš Paryžiaus.

Garbingus svečius sutiks ką tik tarptautinį didžėjų konkursą „burn Residency“ laimėjusi DJ Samanta ir Kastis Torrau su Donatello.

Tiek O.Giacomotto, tiek M.A.N.D.Y. komanda šiuo metu sukasi nesibaigiančiame pasirodymų ture po pasaulį. O.Giacomotto lapkričio pradžioje grįžo iš gastrolių po JAV šokių aikšteles ir šokdina Europos miestus, o taip pat vieną po kito kepa hauso muzikos hitus.

„Gargare“ produktyvumu garsėjantis didžėjus pristatys naujausią savo kūrinį „Machine“. Tai – dar vienas pretendentas į interneto muzikos parduotuvės „Beatport“ topus. Čia nuolat galima rasti O.Giacomotto vardą – prodiuserio kūryba šiuo metu ypač populiari tarp pasaulio didžėjų.

Ko tikėtis iš prancūzo scenoje? „Mėgstu kartoti, kad groju merginoms. Mano pasirodymą sudaro įvairių prieskonių kombinacija: dalis grūvo ir seksualumo, šiek tiek gylio, šiek tiek tamsos, žiupsnelis purvo ir šlakelis melodijos, priklausomai nuo publikos ir renginio“, – būsimą grojimą Kaune anonsuoja pasiekimais ne tik scenoje, bet ir virtuvėje garsėjantis O.Giacomotto.

M.A.N.D.Y. vardas šiandienos klubinėje erdvėje – ne mažiau ryškus nei O.Giacomotto. Berlyno didžėjai ir prodiuseriai, pagarsėję nemirtingu šokių aikštelių hitu „Body Language“, iššautu drauge su „Booka Shade“, nemiega ant laurų.

Nuo 2000-ųjų šokių aikšteles drauge sprogdinantys didžėjai išlieka aktyvūs tiek studijoje, tiek grodami klubuose. Pasirodymų tiek daug, kad M.A.N.D.Y. skambesiui vyrai atstovauja grodami ir drauge, ir po vieną skirtingose pasaulio dalyse.

Į Kauną atvykstanti dueto pusė P.Bodmeris teigia, kad po muzikinės pertraukos yra ir ramesnis, ir kūrybingesnis. Didžėjus 2013-aisiais grįžo į didžiąją sceną po dvejus metus trukusios kūrybinės pauzės.

„Visą gyvenimą skyriau techno muzikai, o vieną dieną supratau, kad noriu vesti ir susilaukti vaikų. Jei ko imuosi, tai atiduodu visą save. Kai rūkiau, supešdavau po du pakelius per dieną“, – pasakoja didžėjus, kuris jau šį penktadienį visu kūnu užguls „Gargaro“ grotuvus.

Paryžiaus ir Berlyno didžėjų susitikimui „Gargaras“ suteiks geriausias sąlygas: klube montuojamos papildomos garso sistemos ir milžiniškas LED ekranas.

Klubinė klasika: M.A.N.D.Y. su „Booka Shade“ – „Body Language“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.