Nauja „Elle G“ daina tobulų santykių siūlo ieškoti Panamoje

„Elle G“ keičia įvaizdį ir skambesį.<br>N.Rekašiūtės nuotr.
„Elle G“ keičia įvaizdį ir skambesį.<br>N.Rekašiūtės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 23, 2015, 9:33 AM, atnaujinta Oct 3, 2017, 8:06 AM

Grupė “Elle G“ nufilmavo ir į gyvenimą paleido naują kūrinį „Panama“. Dainą apie idilišką meilę ir santykius merginos skiria visoms svajojančioms moterims ir merginoms.    Nauja dueto daina buvo nufilmuota namų sąlygomis, kasdieniškoje aplinkoje. „Buityje papasakojame moters svajones apie tobulą šeiminį gyvenimą. Visai kaip iš tos vaikystės pasakos, kurioj meškiukas išsigalvojo svajonių šalį Panamą ir ja patikėjo. Norėjome truputį pasijuokti iš naivių sapnų, kurių ir pačios dažnai prisapnuojam“, – šypsosi dueto vokalistė Giedrė.

Atlikėjos juokauja, jog pastaraisiais metais joms teko aplankyti labai daug vestuvių švenčių, buvo kilusi grėsmė net tapti alternatyviomis vestuvių muzikantėmis. Pamačiusios, kaip atrodo idealios šeimos, jos nusprendė apdainuoti šeimos santykius tokius, kokie jie dažnai yra iš tiesų.

Dainą pristatančiame filmuke, kurį nufilmavo Gediminas Venckus, merginos taip pat pasirodo be mamų jaunystės suknelių ir vizitine kortele jau tapusio retro įvaizdžio. Kaip sako pačios dainininkės – pastaruoju metu keičiasi ne tik įvaizdis, bet ir santykis su muzika. Dueto repeticijose jau kurį laiką skamba vien savos kūrybos dainos. 

Prieš daugiau nei trejus metus savo veiklą grupė pradėjo perdainuodama klasikines popdainas. Pakrikštytos „retro duetu“ kiek vėliau Elena ir Giedrė ėmėsi Lietuvos tarpukario estrados interpretacijų. Per visą šį laiką jos su koncertais nukeliavo į Ameriką, Vokietiją, Ukrainą bei Latviją, įsiamžino dokumentiniame filme apie svingo muzikos atgimimą Berlyne ir daugeliui jaunosios kartos klausytojų parodė, kad senoji estrada gali skambėti aktualiai. 

Su naująja daina „Panama“ merginos kvieča gerbėjus į koncertus visoje Lietuvoje, kuriuose skambės tik „Elle G“ kūryba. „Grosime dainas, kurias pačios parašėm per visus tris grupės muzikavimo metus.

Taip pat – tai bus pirmieji koncertai, kuriuos ne tik sugrosime, bet ir atšoksime“, – pasakoja Giedrė ir Elena.

Koncertus planuojama surengti šešiuose miestuose. Trijuose iš jų prie grupės prisijungs bosine gitara grojantis Dovydas Mindaugas Buidovas. 

Naują dueto kūrinį „Panama“ bei kitas “Elle G“ sukurtas dainas muzikos mylėtojai galės išgirsti Vilniuje, muzikiniame klube “Tamsta“ gruodžio 5 d., Gargžduose – gruodžio 10 d., Klaipėdoje – gruodžio 11 d., Anykščiuose – gruodžio 12d., Panevėžyje – gruodžio 17 d. Koncertų ciklas baigsis kalėdiniu pasirodymu Kaune – gruodžio 26 d. 

„Elle G“ daina „Panama“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.