„LRT Opus Ore“ koncertuos išradingasis „Kamanių šilelis“

Lapkričio 30 dieną „LRT Opus Ore“ studijoje skambės folkloro muzika. Talentingas „Kamanių šilelio“ duetas – Kamilė Gudmonaitė ir Mantas Zemleckas – susirinkusius ir radijo klausytojus tikisi užburti savo kūrybiškumu, instrumentų gausa, tekstų poetiškumu.

Grupė „Kamanių šilelis“.<br>T.Ivanausko nuotr.
Grupė „Kamanių šilelis“.<br>T.Ivanausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-25 14:26, atnaujinta 2017-10-02 21:24

Jaunieji atlikėjai savo muzikinį kelią pradėjo prieš ketverius metus ir jau spėjo sukurti savitą, intelektualaus folkloro stilių bei juo sudominti daugybę žmonių.

2014 metais pirmas dueto albumas „Viskas teka“ buvo pastebėtas ne tik Lietuvos, bet ir užsienio klausytojų, koncertų organizatorių. Atlikėjai užkrečia jaunatviška, gera energija, tiesiog scenoje eksperimentuoja su įvairiais instrumentais, tradicinę folkloro muziką paverčia magija ir užburiančiais garsais. Nors visos dainos atliekamos lietuvių kalba, tačiau savo universalumu ir muzikalumu suprantamos ir nekalbantiems lietuviškai.

Kamanių šilelis“ ir toliau auga bei eksperimentuoja – „LRT Opus Ore“ projekte Kamilė ir Mantas, jau brandinantys antrojo albumo idėjas, pristatys naują kūrybinį etapą, naujus kūrinius. Šiame etape atlikėjai prie savo gyvenimo ir kūrybos dueto pakvietė prisijungti trečiąjį muzikantą – Gabrielių Zapalskį.

Koncertas bus filmuojamas ir tiesiogiai transliuojamas „LRT Opus“ radijuje, vėliau perkeliamas į televiziją ir internetą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.