J. Jegorova kovos Rusijos TV konkurse: „Nematau čia politikos“

Žinoma Lietuvos atlikėja, pirmojo šou „Lietuvos balsas“ sezono laimėtoja Julija Jegorova nuo sausio šmėžuos Pirmojo Baltijos kanalo eteryje. Dainininkė dalyvaus šio Rusijos kanalo šou „Golos Baltii“ („Baltijos balsas“).

J.Jegorova stengsis TV konkurse „Golos Baltii“ pasirodyti kuo geriau.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
J.Jegorova stengsis TV konkurse „Golos Baltii“ pasirodyti kuo geriau.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2015, 6:15 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 11:25 AM

Kaip jau rašė lrytas.lt, Rusijos kanalas nusprendė suburti trijų Baltijos šalių talentus. „Baltijos balso“ pusfinalyje atskirai varžysis po 20 suaugusių ir vaikų iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. Juos vertins specialistai iš Baltijos šalių ir Rusijos.

Pirmieji laidų rusų kalba filmavimai Rygoje jau įvyko – iš jų grįžusi J.Jegorova sakė, kad dalyvaudama šiame projekte jaučiasi puikiai.

„Jei tai būtų dar vienas Lietuvos projektas, turbūt nedalyvaučiau, vieną jau esu laimėjusi. O čia – pagalvojau, naujas laiptelis, kodėl nepabandžius.

Galbūt tai bus žingsnis į platesnius, naujus vandenis. Ar laikau save favorite? Manau, laimėti gali kiekvienas“, – diplomatiškai kalbėjo J.Jegorova.

Nors šou pavadinimas panašus į „Lietuvos balso“, rusų projektas, kitaip nei lietuvių, nėra vykdomas pagal visame pasaulyje išgarsėjusį „The Voice“ formatą.

Filmavime J.Jegorova jau atliko Whitney Houston hitą „I Have Nothing“. Rinktis kūrinius dainininkams leidžiama patiems.

„Pamaniau, kad tai – balso konkursas, tai ir reikia eiti su daina, kurioje galima parodyti balsą“, – lrytas.lt sakė Julija.

Ji atskleidė, kad pati apie šį projektą nieko nežinojo – į atranką šou rengėjai ją pakvietė patys.

Julija – ne vienintelė žinoma atlikėja iš Lietuvos, susigundžiusi galimybe dalyvauti projekte. Jame rungsis ir romų ansamblio „Sare Roma“ lyderis Ištvanas Kvikas.

Planuojamas šou kelia įvairių minčių – galima vertinti jį ir kaip „minkštosios propagandos“ projektą, suburiant žinomus Baltijos šalių artistus po rusiško kanalo stogu, taip dar paskatinant auditoriją žiūrėti šią televiziją.

„Jei atvirai, iki jūsų klausimo net nesusimąsčiau apie tokius dalykus. Nematau čia politikos, viskas – apie muziką. Manęs niekas neklausinėjo, ką mąstau apie politiką, prieš kameras tik prašė pasakoti apie muziką ir save. Nesijaučiu nepatogiai, nėra dėl ko“, – sakė dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.