Albumo apžvalga. „Vintage Trouble“ „1 Hopeful Rd.“

Albumo viršelis.
Albumo viršelis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2015, 2:40 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 6:10 AM

Grupė „Vintage Trouble“ susibūrė vos prieš keletą metų, bet ją jau spėjo įvertinti tūkstančiai lietuvių – tie, kurie vasarą šėlo legendinių AC/DC koncerte Varšuvoje. Prieš šiuos veteranus koncertavę amerikiečiai pribloškė daugelį – ne tik puikiu susigrojimu, bet ir vokalisto Ty Tayloro pasitikėjimu savimi.

Pasirodymo pabaigoje jis krito ant žiūrovų rankų ir dainuodamas „plaukiojo“ ant jų – „apšildančios“ grupės paprastai būna kur kas kuklesnės. Tačiau kuklintis nėra ko – senovišką bliuzo ir roko mišrainę maišanti grupė jau koncertavo su „Bon Jovi“, „The Who“, Brianu May iš „Queen“ ir daugybe kitų žinomų muzikantų, o pernai grojo specialiame šou, skirtame garsios aktorės Whoopi Goldberg gimtadieniui.

1 Hopeful Rd“ yra kone tobulas albumas --dėl dviejų priežasčių. Nuo pašėlusiai energingos „Run Like The River“ iki gražios baladės „Doin' What You Were Doin'“ – tai tegul ir senamadiškos, bet labai įsimenančios, nebanalios, ir prieš 30 metų, ir dabar gerbėjų surasti lengvai galinčios dainos.

Tokios, kokias mielai kurtų taip pat simpatijų praeičiai neslepiantis Lenny Kravitzas, tik jam tai nebepavyksta.

Antroji priežastis yra pats T.Tayloras – stipraus balso, geriausių juodaodžių soulo vokalistų (tokių kaip Otis Reddingas) manierą įvaldęs dainininkas, kurio neįtikėtina aistra muzikai jaučiama ne tik scenoje, bet ir įrašuose.

Su Tina Turner, Ericu Claptonu ir kitais koncertavęs vyras yra tiesiog gimęs būti žvaigžde, o čia turi ir savęs vertą muzikantų komandą. „Vintage Trouble“ – tikras atradimas tiems, kurie ieško laikmečio madai nepavaldžių muzikinių malonumų.

Įvertinimas – 9 iš 10. Daina „Run Like The River“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.