„The Roop“ dovana: pirmasis grupės albumas – nemokamai

Vilniaus poproko kolektyvas „The Roop“ išleidžia savo debiutinį albumą. Diską „To Whom It May Concern“ gerbėjai jau šiandien gali atsisiųsti nemokamai arba perklausyti grupės oficialioje „Spotify“ paskyroje.

Paskutinę rudens dieną pristatomame „The Roop“ įraše – 10 dainų.<br>L.Kavaliauskaitės nuotr.
Paskutinę rudens dieną pristatomame „The Roop“ įraše – 10 dainų.<br>L.Kavaliauskaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2015, 9:26 AM, atnaujinta Oct 2, 2017, 4:09 AM

Paskutinę rudens dieną pristatomame „The Roop“ įraše – 10 dainų, tarp kurių Lietuvos publikai jau pažįstami kūriniai „In My Arms“, „Be Mine“ ir „The Rain“. Daugiau kaip trejus metus kurtas albumas buvo įrašinėjamas sostinės įrašų studijoje „Black Box Recordings“.

Galutinius garso suvedimo darbus Australijoje atliko vienas žymiausių savo srities specialistų Leonas Zervosas, kurio dėka dienos šviesą išvydo tokių grupių kaip „INXS“, „Aerosmith“, „Maroon 5“ ir „Muse“ albumai.

„Šis albumas – tai darbas, į kurį sudėtos visos mūsų mintys ir idėjos. Prie jo praleista galybė naktų, vardan jo išgerta nesuskaičiuojamas kiekis kavos, Tai mūsų muzikinė svajonė, kuriai buvo lemta išsipildyti. Labai tikimės, kad ši mūsų svajonė patiks žmonėms, mylintiems muziką“, – sakė „The Roop“ vokalistas Vaidotas Valiukevičius.

Pasak grupės narių, pastarieji keleri metai buvo ne tik ypatingai įtempti, bet ir itin aktyvūs kūrybine ir pažintine prasme.

„Tai buvo laikas, kai pažinome vieni kitus ir išmokome tiek, kiek nebuvome išmokę per visą savo gyvenimą. Visi šie metai sudėti į dešimt dainų, kurias stengėmės labai preciziškai nugludinti iki tobulybės“, – sakė „The Roop“ muzikantai.

Pats aktyviausias laikas grupei buvo pastarieji metai, per kuriuos vilniečiai ne tik baigė albumo įrašus, bet ir išleido keturis singlus bei dviems iš jų sukūrė vaizdo klipus. Prieš porą mėnesių pristatytas dainos „Not Too Late“ klipas grupei „The Roop“ leidžia didžiuotis tapus pirmuoju kolektyvu visame pasaulyje, sujungusiu dvi itin sudėtingas technologijas – filmavimą 360 laipsnių kampu bei animaciją su personažais.

Pirmieji debiutinio „The Roop“ disko „To Whom It May Concern“ kūrinius gyvai galės išgirsti užsienio šalių melomanai. Grupė jau yra suplanavusi albumo pristatymo koncertus Latvijoje, Estijoje, Vokietijoje ir Anglijoje.

Prieš išvykdami į turą užsienyje, grupė surengs vienintelį pasirodymą Vilniuje – gruodžio 3 dieną 100 laimingųjų „The Roop“ galės išgirsti „LRT Opus Ore“ koncerte. Kada grupė leisis į koncertinį turą Lietuvoje, kol kas neatskleidžiama.

Iki penktadienio vakaro atsisiųsti debiutinį „The Roop“ albumą „To Whom It May Concern“ galite paspaudę šią nuorodą:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.