Džordana Butkutė apie skandalą Londone: „Šį kartą labai skauda“

Po savaitgalį kilusio skandalo, kai per dainininkės Džordanos Butkutės koncertą Londone kilo muštynės, savo nuomonę apie šią situaciją emocingai išdėstė ir pati dainininkė.

Dž.Butkutę pašiurpino skaudūs komentatorių dūriai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Dž.Butkutę pašiurpino skaudūs komentatorių dūriai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2015, 12:55 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 2:47 AM

„Tiesą pasakius, jau pavargau stebėti, kaip eilinį kartą lieku be kaltės kalta. Retai skaitau straipsnius apie save, dar rečiau komentarus, bet šį kartą perskaičiau viską. Esu žmogus. Moteris. Verkiau. Kaip komentaras, taip įžeidimas, pažeminimas, purvas. Širdis plyšta. Vėl kalta! Vėl bloga! Vėl visi nepatenkinti! Vėl visiems viskas blogai! Ir vėl kalta aš!“, – savo kreipimąsi į gerbėjus socialiniuose tinkluose pradeda Dž.Butkutė, klausianti, kuo nusipelnė komentatorių pagiežos ir neapykantos.

„Skauda. Šį kartą labai skauda. Nejuokingai skauda, niekaip neišeina į tai nekreipti dėmesio. Žiauru“, – rašo Džordana.

Ji pasakoja, jog žiūrovams teko kelias valandas laukti, kad patektų į koncertą Londone.

„Taip, aš suprantu, kad po visų tragiškų teroristinių išpuolių visur yra sustiprintas saugumas, bet nesuprantu organizatorių, kurie to nenumatė. Vietos prie durų tikrai buvo pakankamai, kad sumontuotų dar bent du papildomus praėjimo taškus ir taip užtikrintų normalų žmonių srauto pralaidumą.

Brangieji, jūs dvi valandas stovėjote eilėje, o aš su grupe tas pačias dvi valandas stovėjome užkulisiuose, kaip kareiviai, pilnoje parengtyje, bet kuriuo momentu pasiruošę eiti į sceną. Taip, dvi ilgas valandas stovėjau ir laukiau kaip ir jūs. Tikiuosi, suprantate, kad nuo to laukimo nei savijauta, nei nuotaika tikrai nepagerėjo, kaip ir jūsų. Maža to, jau iš anksto žinojau, kad garso kokybė nebus tokia, kokios reikėtu ir norėčiau.

Savo techninius reikalavimus organizatoriams buvome pateikę pakankamai senai. Laiko visą tai įgyvendinti buvo daugiau nei pakankamai. Ką radome atvažiavę – geriausiu atveju 50% to, ko prašėme.

Visa laimė, kad mūsų žmonės, atsakingi už garsą, dėl visa ko buvo su savimi atsivežę tą minimumą, ko galėjo prireikti“, – pasakoja dainininkė.

Anot jos, koncerto dieną, pradėjus statyti instrumentus ir juos jungti, paaiškėjo vienas labai paprastas dalykas – koncertą reikia atšaukti, nes beveik neturime galimybės jį atlikti, dėl elementariausios įgarsinimo technikos nebuvimo arba jos neatitikimo mūsų reikmėms.

Sukomės kaip įmanydami tomis priemonėmis kurios buvo prieinamos. Kažkas gavosi. Bet 100% nukentėjo VIP sektorius antrame salės aukšte.

Toliau – dėl konfliktų tarp padauginusių alkoholio merginų. Vėl ir vėl kalta aš. Apmaudu.

Kam yra samdoma apsauga ? Kad tramdytų jau besimušančius? Ji yra samdoma tam, kad tokių situacijų išvengtų ir likviduotų jas dar prieš prasidedant. Deja, taip neatsitiko. Išvada – arba apsaugos buvo mažai, arba ji buvo nekompetetinga.

Žodžiu, esu labai nusiminusi. Nors būdama scenoje mačiau viską kitaip. Mačiau besišypsančius, besilinksminančius veidus, dainuojančius kartu su manimi. Mačiau, kad buvo linksma ir smagu. Pasirodo, viskas buvo ne taip. Tai ne pasiteisinimai, tiesiog taip jaučiuosi dabar“, – paskelbė Džordana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.