Raumeningasis reperis Ironvytas pristatė liūdnos dainos klipą

Ironvytas gruodžio pabaigoje išleis debiutinį albumą.<br>„BeScouted“ nuotr.
Ironvytas gruodžio pabaigoje išleis debiutinį albumą.<br>„BeScouted“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2015, 5:14 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 11:46 AM

Prieš pasirodant debiutiniam raumeningojo reperio Ironvyto albumui gruodžio pabaigoje, atlikėjas pristato vienos jame atsidursiančių dainų vaizdo klipą – „Nuplauk liūdesį“.

Klipo idėja – minimalistiniu stiliumi perteikti kiek liūdną ir jautrią dainos emociją. Filmavimas vyko Lietuvos pajūryje, tad bangų ošimas ir jūros vaizdai dar labiau sustiprina norimą perteikti žinutę.

„Nuplauk liūdesį, ašarom – akis, nuplauk ilgesį bangom, tegul atšąla širdis, nupūsk vėju viską, ką patyrėm dviese, atšaldyk jausmus, ištrink mūsų pjesę“ – priedainio žodžiai byloja apie sudėtingas emocijas, skausmą ir norą iš jo išsivaduoti.

Ironvytas, paklaustas, ar jį užvaldžiusi nostalgiška nuotaika vyraus ir kitose albumo dainose, nes juk neseniai pristatytoje bendroje jo ir Deiwuzo bei Mariaus Repšio klipe „Peronai“ taip pat vyrauja liūdnos gaidos, atsakė: „Albumas tikrai bus visoks, nes atspindės mano vidinį pasaulį, kuriame yra ir sentimentų, ir agresijos, ir tiesiog daug pozityvios energijos bei „nurautų“ dienų.“

Dainos „Nuplauk liūdesį“ vaizdo klipas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.