Atšaukiami Igorio Kofo pasirodymai: „Jam reikia pasveikti“

Šią savaitę ligoninėje atsidūręs grupės „Lemon Joy“ dainininkas Igoris Kofas nebeišeis į sceną grupės „Biplan“ jubiliejaus gastrolių koncertuose, kuriuose ketino dalyvauti.

Grupė „Biplan“ jubiliejaus gastroles tęsia be I.Kofo (nuotr.)<br>P.Mantauto nuotr.
Grupė „Biplan“ jubiliejaus gastroles tęsia be I.Kofo (nuotr.)<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2015, 6:57 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 2:19 AM

Buvo sutarta, kad dainininkas kaip ypatingas svečias pasirodys visuose „Biplan“ dvidešimtmečio renginiuose, tačiau šeštadienio vakarą Panevėžio „Cido“ arenoje žiūrovai jo neišvydo.

Kaip anksčiau skelbė lrytas.lt, dainininkas savaitės pradžioje atsidūrė ligoninėje. Jo grupės narys teigė, kad daug metų problemų dėl alkoholio turintis atlikėjas bandė nusižudyti. Pats I.Kofas tai neigia ir sako, kad tiesiog padaugino alkoholio.

I.Kofas spėjo padainuoti dviejuose „Biplan“ jubiliejaus koncertuose – Kaune ir Vilniuje.

„Ne, Panevėžyje vyksiančiame koncerte šį vakarą jo nebus. Gavome jo žinutę, Igoris atsiprašė, kad negalės dainuoti. Tačiau mes ir patys puikiai suprantame, kad dabar jis turi svarbesnių reikalų.

Igoris užsiminė, kad galbūt galėtų dalyvauti kituose „Biplan“ koncertuose – gruodžio 12-ąją Šiauliuose, gruodžio 20-ąją Klaipėdoje. Tačiau manome, kad dabar tam – netinkamas laikas. Igoriui reikia pasveikti, tai – svarbiausia.

„Biplan“ santykiai su juo ir grupe „Lemon Joy“ visada buvo ir išliks šilti. Esu tikras, kad ateityje dar bus daug progų kartu pasirodyti koncertuose“, – lrytas.lt sakė „Biplan“ vadybininkas Vaidas Stackevičius.

Kiti „Biplan“ svečiai dalyvaus koncertuose, kaip suplanuota. Šeštadienį „Cido“ arenoje su grupe koncertavo Ieva Narkutė ir iš Panevėžio kilęs grupės „Liūdni slibinai“ narys Dominykas Vaitiekūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.