Išgirskite: Deivis pristato šventinę dainą „Geriausios Kalėdos“

Deivio šventiniame kūrinyje skamba ir jo žmonos Renatos balsas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Deivio šventiniame kūrinyje skamba ir jo žmonos Renatos balsas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2015, 10:14 AM, atnaujinta Sep 30, 2017, 10:09 PM

Artėjant gražiausioms žiemos šventėms, Deivis pristato kalėdinę dainą, į kurią, kaip sako atlikėjas, sudėjo viską, kas tikra ir kas neturėtų nublankti perdėto šventinio blizgesio fone.

Naująją dainą jau galima išgirsti internete, radijo stočių eteryje, o netrukus – ir teatralizuotame šventiniame Deivio, Renatos Norvilės ir Vaidos Genytės koncerte.

„Ši kalėdinė daina mano mintyse brendo kone 20 metų, tačiau, rašydamas ją, labai norėjau išvengti visų įprastų kalėdinių klišių: „eglutės, žaisliukų, Senelio“. O tai nėra taip jau lengva, – juokiasi Deivis. – Man geriausios Kalėdos reiškia laiką su šeima, sodyboje, užsikūrus ugnį, su karštu vynu, kai lauke sniego pusnys ir nėra jokio vėjo. Geriausios Kalėdos – tai šiltos Kalėdos, pirmiausia, sielai. Būtent apie šią šilumą ir yra naujoji daina.“

Naująją dainą kartu su Renata Norvile ir Vaida Genyte Deivis atliks ir teatralizuoto šventinio koncertinio turo metu.

Pirmasis teatralizuotas Deivio, Renatos ir Vaidos Genytės šventinis koncertas įvyks jau šią savaitę, gruodžio 12 dieną Kauno filharmonijoje. Vėliau atlikėjai klausytojų lauks gruodžio 26 d. Panevėžyje, gruodžio 28 d. Šiauliuose, gruodžio 29 d. Mažeikiuose, gruodžio 30 d. Utenoje, o naujuosius metus gruodžio 31 d. drauge sutikti ir vėl kviečia Kauno publiką „Girstučio“ kultūros centre.

2016 m. į koncertus Deivis, Renata ir Vaida Genytė pakvies sausio 20 d. „Domino“ teatre Vilniuje, sausio 29 d. Alytuje, sausio 30 d. Klaipėdoje ir vasario 5 d. Marijampolėje.

Specialiai šiam koncertiniam turui, pasitelkiant moderniausius techninius sprendimus, kuriamos ypatingos kalėdinės projekcijos. Pasirodymuose skambės kiekvieno melomano širdžiai mieli kūriniai: „Dainuok“, „Mergytei“, „Taip gera“, „Niekas manęs nemyli“, „Aš ir tu“, „Sparnuotosios sūpynės“, „Vaivorykštės“, „Nusišypsok“, „Krenta snaigės“, „Laimingų naujų“, „Pakelkim, pakelkim“, „Hallelujah“ ir daugelis kitų.

Deivio kalėdinė daina „Geriausios Kalėdos“, įrašyta su R.Norvile bei V. ir V.Tarasovais:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.