Rūta Ščiogolevaitė nusprendė dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje

Neseniai trečiojo vaikelio susilaukusi žinoma šalies dainininkė Rūta Ščiogolevaitė ryžtingai grįžta į aktyvų muzikinį gyvenimą – netrukus ją išvysime „Lietuvos balso“ finalinėse kovose, kurias LNK tiesiogiai transliuos jau nuo gruodžio 20 dienos. Čia mokytoja ne tik ves savo komandą pergalės link, bet ir žiūrovus džiugins specialiais pasirodymais.

R.Ščiogolevaitė atrankoje dalyvaus po penkerių metų pertraukos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
R.Ščiogolevaitė atrankoje dalyvaus po penkerių metų pertraukos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2015, 10:29 AM, atnaujinta Sep 30, 2017, 10:09 PM

Be to, paskutinį metų vakarą gerbėjus Rūta kviečia į išskirtinį Naujametinį pasirodymą Vilniuje. O 2016-aisiais po ilgos pertraukos R.Ščiogolevaitė nusprendė vėl dalyvauti atrankoje į „Eurovizijos“ konkursą. 

Rūta savo jėgas ne kartą mėgino atrankose, tačiau šį kartą ji kaip niekad užtikrinta kūriniu, kurį netrukus išgirs visa Lietuva. 

„Kaip atlikėja kiekvienais metais peržiūriu įvairius pasiūlymus. Tačiau išgirdusi šią dainą, supratau, jog turiu suteikti šansą šią dainą išgirsti visiems europiečiams“, – savo sprendimą motyvavo atlikėja. 

„Dainos autoriai labai norėjo, jog šią dainą atlikčiau būtent aš. Galima mėgti mane, galima nemėgti. Čia atskira diskusija. Tačiau ne aš einu nugalėti – o daina, kuri verta mažiausiai „Eurovizijos“ finalo. Ir tai nenuginčijama“, – šypsosi Rūta. 

Pašnekovė priduria, jog dainoje vyraujanti tematika ypač aktuali šiomis dienomis. Šiuo metu konkursinė dainos demo versija jau pateikta komisijai, o netrukus bus pristatyta ir plačiajai auditorijai.

Kiek anksčiau apie savo planus dalyvauti 2016-ųjų „Eurovizijos“ atrankoje paskelbė Donatas Montvydas, Erica Jennings, Ruslanas Kirilkinas ir Aistė Pilvelytė.

Pastarąjį sykį „Eurovizijos“ atrankoje Rūta dalyvavo 2011-aisiais – užėmusi trečiąją vietą tada paskelbė, kad daugiau į šį konkursą nebandys patekti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.