Pamatykite: naujame „Man-go“ klipe – asmeniškos užuominos

„Man-go“ netrukus išleis naują minialbumą.<br>S.Balčiūno nuotr.
„Man-go“ netrukus išleis naują minialbumą.<br>S.Balčiūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2015, 12:20 PM, atnaujinta Sep 30, 2017, 3:39 PM

Klaipėdos popgrupė „Man-go“ antradienio popietę pristatė naują vaizdo klipą „Gal per ilgai“, sukurtą dainai, kurioje netrūksta asmeniškų užuominų.

Grupės merginos įsitikinusios – kiekviena daina atlikėjui turi sukelti tam tikrus prisiminimus ar jausmus, nes kitu atveju, perduoti kūrinio žinutę klausytojams bus labai sunku. Būtent todėl „Man-go“ narės į kiekvieną kuriamą dainą stengiasi įdėti dalelę savęs ar atrasti joje detalių, primenančių tam tikrus asmeninius išgyvenimus.

„Išgirdusi šią dainą supratau, kad priedainyje kažko trūksta. Kartu su kompozitoriumi ilgai svarstėme ir ieškojome raktinių žodžių, kurie būtų tinkami. Vieną vakarą, po įrašų studijoje grįžusi namo, ilgai klausiausi priedainio ir supratau, kad žodžiai vis dar ne tie. Kaip visada, sėdau rašyti dienoraščio ir jį pavarčiusi, radau keletą frazių, kurios puikiai tiko dainos priedainiui“, – pasakojo grupės vokalistė Rima Petrauskytė-Malašičevė.

Atlikėjos teigimu, šios frazės – tai žodžiai, apibūdinantys jos ir vieno jai svarbaus žmogaus santykius. Kas tas žmogus, Rima neatskleidžia, tačiau tikina, jog išgirdęs šią dainą, jis žinos, kam ji skirta. Pažiūrėjus klipą atrodo, kad asmeninio gyvenimo detalės persikėlė ir į jį.

„Tai mano gyvenimo dalis, prisiminimai apie tam tikrą man svarbų laikotarpį. Ir džiaugiuosi, kad tai puikiai tiko šiai dainai. Panaudotos frazės iš dienoraščio padarė kūrinį „Gal per ilgai“ labai artimu ir man, ir merginoms. Nes jos taip pat šiek tiek žino apie šį mano gyvenimo tarpsnį“, – sakė grupės „Man-go“ lyderė.

Šią savaitę „Man-go“ įteiks dar vieną dovaną savo gerbėjams – išleis minialbumą, kuriame klausytojai išgirs 8 grupės dainas: „Gal per ilgai“, „Aš taip norėčiau“, „Laiku“, „Saulė online“, „Kaip delfinai“ (2015), „Tavęs prašau“ (2014), „Alyvos“ (2014) ir „Vasaros lietus“ (2014).

Tai keturios visiškai naujos originalios „Man-go“ dainos, trys naujai perdaryti senieji grupės hitai ir naujam gyvenimui prikelta 1990-ųjų pradžioje išpopuliarėjusi daina „Kaip delfinai“.

Merginos nepaprastai džiaugiasi, kad toks albumas netrukus pasieks klausytojus. Ateityje ketinama naujam gyvenimui prikelti ir dar daugiau gerai žinomų kūrinių. Taip pat „Man-go“ koncertuose galite išgirsti ir daugiau senųjų grupės hitų, kurie net ir šiandien skamba puikiai ir nereikalauja atnaujinimo. Grupės narės žada nepamiršti ir naujų dainų kūrimo.

  „Galbūt albumus leisti šiandien ir nėra madinga, tačiau mes mėgstame tikrus daiktus. Albumą gali paimti į rankas, galų gale Kalėdų proga padovanoti artimajam ar draugui. Tai tikras, apčiuopiamas daiktas, o ne tik virtuali išraiška“, – sakė R.Petrauskytė-Malašičevė.

Vaizdo klipas „Gal per ilgai“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.