Albumo apžvalga. Leona Lewis „I Am“

Albumo viršelis.
Albumo viršelis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2015, 5:15 PM, atnaujinta Sep 30, 2017, 9:27 AM

Britė Leona Lewis – žymiausias visų laikų TV šou „X Faktorius“ atradimas. Įspūdingo balso atlikėja 2006-aisiais laimėjo britiškąją šio projekto versiją ir akimirksniu tapo superžvaigžde, tačiau dabar jos padėtis – kiek kitokia.

„I Am“ yra pirmasis albumas, įrašytas be „X Faktoriaus“ prodiuserio Simono Cowello pagalbos. Pastaruosius keletą metų L.Lewis populiarumas smuko, kol moteris nebeištvėrė ir nusprendė imti karjerą į savo rankas – po to užsiminusi, kad buvęs prodiuseris vertė ją dainuoti tai, kas jai pačiai nelabai patiko.

Klausantis „I Am“ dainų, sunkoka suprasti, ką ji turi omenyje. Balsas – nuostabus, bet muzika beveik niekuo nesiskiria nuo tos, kuria Leona džiugino anksčiau.

Beveik visas albumas – arba jausmingos, visas Leonos balso akrobatikos galimybes atskleidžiančios baladės (pavyzdžiui, „You Knew Me Well“), arba ritmingas ritmenbliuzas su retro prieskoniais („Fire Under My Feet“).

Tiesa, keliuose kūriniuose pasigirsta elektroninės šokių muzikos elementai („I Got You“, „Another Love Song“), bet šis žanras, visiškai akivaizdu, tikrai nėra L.Lewis arkliukas.

Iš esmės ji ir toliau žaidžia lygoje, kurioje tenka konkuruoti su Beyonce ir kitomis balsingomis dievaitėmis. Tai ir yra didžiausias iššūkis – vokalu varžytis Leona gali, tačiau įsimenančiomis dainomis ar ryškesniu įvaizdžiu – nelabai.

Įvertinimas – 8 iš 10. L.Lewis vaizdo klipas „Thunder“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?