Premjera: „Benjamins“ daina kviečia šokti prie Kalėdų stalo

Grupė „Benjamins“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Grupė „Benjamins“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-11 10:31, atnaujinta 2017-09-30 01:42

Dar rudenį pirmąjį vaizdo klipą dainai „Follow You“ pristačiusi vaikinų trijulė „Benjamins“ šventes pasitinka dainuodama visiems suprantama lietuvių kalba. „Sningant sugrįžtu“ – taip vaikinai įvardija naują, autorinę dainą, kuria kviečia pasitikti Kalėdų dvasią.

„Didžiulė klaida manyti, jog šventinis laikotarpis yra susijęs vien tik su materialiais dalykais. Taip, dovanėlės po eglute niekada nenuliūdins, bet kartais artimųjų šypsenos, iškritęs pirmasis sniegas ar Kalėdų melodija fone suteikia daug šventiškesnę emociją“, – užtikrintai rėžia vaikinai.

„Švenčių kvapo lietuviškų dainų nėra tiek jau daug – ant pirštų galime suskaičiuoti. Ir tai pusė jų yra lėtos, todėl įnešame šiek tiek ritmo bei norime, kad prie Kalėdų stalo šoktų ir jaunas, ir senas. Juk Kalėdos!“ – sako atlikėjai.

Kartu su šventine daina grupė „Benjamins“ pristato minimalistinį, bet itin šiltą kalėdinį vaizdo klipą. Vaikinai kviečia mėgautis šventiniu geros nuotaikos užtaisu kartu su jais:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.