Išgirskite: sniego nesulaukę „2 Donatai“ pristato kalėdinę dainą

Neseniai savo debiutinį albumą „Viskas pusiau“ pristačiusi grupė „2 Donatai“ jau pradeda gyventi šventinėmis nuotaikomis ir pristato nuotaikingą kalėdinę dainą „Žiemą gerai“.

„2 Donatams“ dabar – itin darbingas metas.<br>I.Boiko nuotr.
„2 Donatams“ dabar – itin darbingas metas.<br>I.Boiko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2015, 3:10 PM, atnaujinta Sep 29, 2017, 5:50 AM

Šventinis laikotarpis daugumai atlikėjų būna pats darbingiausias metas. Ne išimtis ir Donatai, kurie šiuo metu intensyviai ruošiasi projektui „Žvaigždžių duetai“, o kur dar muzikinis šou „Muzikinė kaukė“, kuriame savo jėgas bando Donatas Čižauskas. Tačiau nepaisant darbų gausos, atlikėjai skuba pasidalinti juos užklupusia kalėdine nuotaika su visais.

Tiesa, vos prieš keletą mėnesių baigęs rašyti dainą D.Čižauskas sako, kad norėjo dainą pristatyti tada, kai gatvėse bus kalnai sniego, nes pasak atlikėjo, tuomet ir daina klausytųsi visiškai kitaip. Tačiau lietuviška žiema planus verčia koreguoti.

Grupės nariai pripažįsta, kad artėjančios šventės jiems abiems yra šeimos šventė, kurios stengiasi niekada neparduoti. Ir nors Kalėdos tik po savaitės, Donatas Balvočius tikina jau gavęs pačią geriausią dovaną kiek mažiau nei prieš mėnesį. Lapkričio pabaigoje Donatas tapo tėvu, o tai jam ne tik geriausia Kalėdų, bet ir visų metų dovana.

Paklausus D.Čižausko, ar ir jis rašė Kalėdų seniui laišką su tokiais pat norais, kaip ir kolegos, atlikėjas atsako: „Nieko nerašiau... Aš jau turiu vaiką. Mažąją Shakirą, kuri, tiesa, turi keturias kojas, yra labai plaukuota ir nuolatos kėsinasi į kalėdinę eglutę. Tai pirmiausiai reikia išmokti ja pasirūpinti“.

Grupės kalėdinė daina „Žiemą gerai“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.